Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2020-2021 alyans modelleri!

Düğün hazırlıkları evresinde çok fazla düşünülen ve bir türlü karar verilemeyen alyans modellerini sizler için inceledik. Hayatta bir kere alınacak olan ve ömrünüzün sonuna kadar severek takmak isteyeceğiniz alyans son günlerde taşlı taşsız bir çok modeli bulunuyor. 2021 alyans modelleri en trend alyans modelleri için haberimizin içeriğine inceleyebilirsiniz.

Dört mevsim süresince düğünlerin bitmediği ve birbirini seven çiftlerin güzel bir yuva kurmak için evlendiği en mutlu günde birçok kişi her şeyin dört dörtlük olasını ister. Özellikle evlenmeye karar verene çiftler evliliklerin bir simgesi olan alyans seçimi yaparken en güzelini ve ömür boyu aşklarının simgesi olacağı için en farklı alyans modeline sahip olmak istiyor. Düğün hazırlıkları, davetliler, ev eşyaları derken hayatınız süresince takacağınız alyansınıza zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu yüzden evlenmeden evvel alyans modellerinizi belirleyip favorileriniz arasına eklemeniz ve gerçekten içinize sinen alyansı ömür boyu takmanız için haberimize bakabilirsiniz. 2020- 2021 senesinde en son çıkan tasarım en güzel alyans modelleri sizler için bir araya getirdik.

2021 EN GÜZEL ALYANS MODELLERİ

2021 senesinde tek taş pırlanta değerli taşlar içerisinde bulunan pırlantalar her zaman özel tasarım ile emek verilerek model oluşturulduğunda daha çok göz dikkat çeken taşlardır. Geçmişten günümüze hiç değişmeyen ve trend olmaya devam eden alyans modellerinden biri olan ve annelerimizi ve babalarımızın taktığı alyans modelidir. Eski dönemlerde kalın olan bu alyans 2021 senesinde biraz daha ince şekliyle dizayn edilmiştır.

Altın, gümüş, beyaz altın, pembe altın gibi birçok seçenekleri düz alyansların fiyat aralıkları ZEN 1,337 TL

2021 yılı alyans modelleri içerisinde bulunan tasarım alyanslar fiyat aralıkları, ZEN 1,870 TL 1,919 TL arasında değişmektedir.

Ayrıca Bakınız.  Her Kadının İhtiyaç Duyduğu 7 Süper Gıda

Zarif ve mükemmel tasarımı ile göz dolduran bu alyanslara bayılacaksınız. Son günlerde en çok beğenilen yüzük modellerinden olan bu şık tasarımlı alyanslar hiç olmadığı kadar ön planda. Fiyat aralıkları ZEN 2,936 – 3,150 TL arasında değişmektedir.

İki renkli ve pırlantalı olarak satışa sunulan birbirinden güzel olan bu alyanslar fiyat aralıkları ATASAY 4,195 – 5, 785 TL arasında değişmektedir.

Bu modellerde son zamanlarda evlenecek çiftler tarafından en çok tercih edilenler alyans modelleridir. Sizde parmağınızda çok şık ve kullanışlı yüzükler tercih etmek isterseniz bu modelleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller fiyat aralıkları ATASAY 4,490 – 7,515 TL arasında değişmektedir.



Cevap bırakın