Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Cam Tavanlar Dizisi Nerede Çekiliyor? Restaurant Nerede?

2021 Cam Tavanlar Dizisi Nerede Çekiliyor? Asude Restaurant Nerede?

Show TV yaz televizyon kanalları yaz sezonuna geçtiği için diğer televizyon kanalları gibi kış dönemi için yayınladığı dizileri ya sonlandırdı ya da sezon finali yaparak ara verdi. Tabi bu programların yerine de yenilerini ekledi. Cam Tavanlar dizisi de bu programlardan bir tanesi. İlk bölümü ile geniş bir kitle tarafından ilgiyle izlenen dizi oyuncuları ve dizinin çekildiği yer ile de izleyicilerin ilgisini çekmeye başladı. Tabi bunun sonucunda da yeni bir trend olarak ortaya çıkan cam tavanlar nerede çekiliyor? Dizinin büyük bir bölümünde kullanılan Asude Restaurant nerede şeklinde kişiler aramaya başladı. Biz de gelin bu soruların yanıtlarına birlikte bakalım.

Cam Tavanlar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Cam Tavanlar da bir restoran görülmüştü. İşte o çatısında top şeklinde ağaç heykelleri olan restoran İstanbul’da yer alıyor. Bu restoranın adı da Fiarmont Quasar İstanbul. Adresini de sizlerle paylaşalım. Mecidiyeköy, Büyükdere Cd. No 76, 34393 Şişli/İstanbul

Cam Tavanlar Dizisi Asude Restaurant Adresi Nedir

Cam tavanlar dizisi İstanbul’da birçok mekanda çekimlere devam edecek. Cam tavanlar dizisi İstanbul’da özellikle Şişli, Beşiktaş ve Beykoz sırtlarında çekimleri gerçekleştirecek. Cam tavanlar dizisinin çekimlerinin en çok yapıldığı mekanlar arasında Küçükçekmece de bulunuyor. Cam tavanlar dizisi Asude restaurant nerede sorusu da yanıt buldu.

Dizinin baş rol oyuncusu Leyla’yı canlandıran Bensu Soral’a ilişkin detaylı bilgi için

Cam Tavanlar Leyla Kimdir? Bensu Soral Kimdir? Evi Nerede? Nerede Yaşıyor? Evli Mi? Nereli? Kaç Yaşında?

Ayrıca Bakınız.  Fox TV Elbet Bir Gün Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim 2021 - 2022


Cevap bırakın