Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Galatasaray-St. Johnstone Maçı Canlı Şifresiz İzlemek için Ne Gerekli

Galatasaray 2020-2021 Futbol Sezonunu 2. sırada bitirmiş ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 3. gruptan katılma şansı yakalamıştı. Hollanda’nın PSV Eindoven takımı ile Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında karşılaşmış ve ne yazık ki elenerek Şampiyonlar Ligi macerasını başlamadan sonlandırmıştı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi sonrasında yolculu UEFA Avrupa Ligi elemeleriyle devam ediyor. Bu nedenle Galatasaray İskoçya’nın St. Johnstone takımı ile 5 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 21:00’de karşılaşacak.

Galatarasay – St. Johnstone arasındaki karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak ve maçın hakemliğini İsviçreli hakem Sandro Scharer yapacak.

Galatasaray-St. Johnstone Maçı Canlı Şifresiz İzle

Galatasaray’ın St. Johnstone ile oynayacağı karşılaşmayı D Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlayacak. Maç ise D Smart’ta yayın yapan Spor Smart kanalında şifreli olarak yayınlanacak. Bu nedenle maçı ücretsiz ve şifresiz izleyebileceğimiz bir kanal bulunmuyor.

Galatasaray – St. Johnstone maçının rövanşı ise maçın oynanacağı 5 Ağustos 2021 tarihinden tam bir hafta sonra 12 Ağustos 2021 Perşembe günü oynanacak. Bu maçın hangi kanalda yayınlanacağı ise şimdilik açıklanmadı. Gelişmeler oldukça web sitemizde sizlerle paylaşacağız.

Şimdiden UEFA Avrupa Ligi elemelerinde ülkemizi temsil eden Galatasaray’a başarılar dileriz.

 

Ayrıca Bakınız.  2021 Euro 2020 Fransa Almanya Şifresiz Canlı İzle - TRT1


Cevap bırakın