Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 yılının abiye modelleri görücüye çıktı!

Tüm özel geceleriniz için en güzel abiye elbise modelleri, farklı renk seçenekleriyle bu sezonda efsaneler estirmeye devam etmekte. 2021 kış koleksiyonunda kabarık omuzlu tasarımlar, dantel detaylarla bir araya geldiğinde hareketli abiyeler ortaya çıkmakta. Peki moda haftasında şahane görünen en güzel ve şık olan abiye modelleri nelerdir? Haberimize göz atmayı unutmayın:

2020 – 2021 Sonbahar / Kış sezonu iddiasıyla geliyor. Yeni sezonda birbirinden güzel abiye modelleri arasında olmazsa olmaz parçalar bulunuyor. Bu parçalar soğuk havalarda bile giyimine özen gösteren hanımların özellikle gece davetlerinin vazgeçilmez modelleri olacak. Abiye elbiselerde bu sezon yükselen trend, pelerin geniş bir şekilde parçalar. Bu parçalar özellikle gece davetlerinin en çok tercih edilen parçaları olabilir. İddialı, farklı ama aynı zamanda zarif bir elbise modeli arıyorsanız kesinlikle bu parçalara bir göz atın. Farklı, şık ve dikkat çekici trendlerle sezona dair ayrıntılar sizi bekliyor. İşte en güzel abiye elbise modelleri:

2021 KIŞ YENİ SEZON ABİYE ELBİSE MODELLERİ

Yaz sezonunda olduğu gibi kışın da omuzlarda farklı geniş bir şekilde parçalar bizi bekliyor.

2021 Kış koleksiyonunda omuz dekoltesi bazı zaman cesur, bazı zaman kararında yerini alacak gibi görünüyor.

Daha zarif bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihi olan pudra rengi abiyeler uzun ve diz boyu kesimleriyle bayanların vazgeçilmezi olacak.

Bu yıl bir hayli iddialı renkleri ve farklı kesim detaylarıyla abiyeler çok konuşulacağa benziyor. Saten kumaşında yer aldığı bu kreasyonda gardırobunuza dâhil etmeniz gerekenler arasında bulunuyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılde kadife abiyeleri görmek mümkün.

Ten rengi, tercih edilen kumaş türü seçim yaparken her ne kadar bir hayli önem taşısa da abiye seçiminin en kilit noktası vücut tipine göre seçim yapmaktır.

Ayrıca Bakınız.  Gözalıcı Yırtmaçlı elbise modelleri

Abiye modelleri, tesettür

Uzun Abiye elbiseler

2020 abiye modelleri tesettür

Abiye Elbise Modelleri

Abiye Elbise modelleri 2019

Kısa Abiye Elbise

Abiye Modelleri 2020

Deniz Butik


Cevap bırakın