Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Ajda Pekkan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022

Ajda Pekkan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022

Ajda Pekkan Türkiye’nin Mega Starı, Süper Starı sanat camiasının en önde gelen sanatçılarından birisi. Yaşadığı ve sahne aldığı tüm dönemlerce milyonlarca insanın ilgisini çekmeyi ve hayranlığını kazanmayı başarmış birisi. Yaşı ise insanların duyduğunda dudak uçuklatsa da görünüşüyle insanları büyüleyen Ajda Pekkan yaşantısıyla birçok kişinin de merak ettiği ünlülerden birisi. Özellikle estetik operasyonlarıyla merak uyandıran ve estetik operasyonlarını nerede yaptırdığı merak edilen Ajda Pekkan’ın en çok merak edilen özelliklerinden birisi evinin nerede olduğu, nerede yaşıyor ve nerede oturuyor.

Ajda Pekkan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022
Ajda Pekkan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022

Ajda Pekkan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor

Ajda Pekkan hayatının neredeyse tamamına yakınında estetik operasyonlar geçirmiş. Bugün 74 yaşında olan Mega Star’ın 22 yaşından beri estetik operasyon geçirdiği biliniyor. Kaç estetik operasyon yaptırdığı ve nerelerinde estetik olduğu ise kocaman bir soru işareti. Aslında kendisine de sorsanız o da bunlara yanıt vermekte güçlük çekebilir. Ajda Pekkan’ın evinin  nerede olduğuna gelince Ajda Pekkan Bahçeköy Saklı Koru Sitesi’nde ultra lüks bir malikaneye sahip. Şimdilerde Süperstar’In kiraya vereceği söylenen villanın değeri ise 9 milyon doları buluyor.

Ajda Pekkan’ın Estetikleri Neler?

Ajda Pekkan diz kapakları dahil birçok bölgesine estetik yaptırmış. 6 Aylık zaman aralıklarıyla yüzüne botoks yaptırdığı söylenen Ajda Pekkan dudaklarında silikon bulunuyor, karın bölgesi ve yüzü ise gerilen Pekkan’ın kaşları çekik, göğüsleri kalkık.

Süper Star Ajda Pekkan kim olduğu, kaç yaşında, kilosu ve nereli olduğu gibi dahahakkında daha fazla bilgi edinmek  https://tr.wikipedia.org/wiki/Ajda_Pekkan adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız.  2021 ATV Baş Belası Başkomiser Şahin Kara Seçkin Özdemir Kim, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor, Yaşı Kaç, Evli Mi


Cevap bırakın