Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Arda Turan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Arda Turan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Arda Turan Türk Futbol tarihinin şimdiden en önemli isimlerinden birisi olmayı başarmış Galatasaraylı Futbolcu. 1987 yılında İstanbul Fatih’te başlayan yaşantısının neredeyse doğumundan itibaren her anında futbol büyük bir yer tutuyor. Galatasaray’ın alt yapısında başlayan futbolculuk serüveni 2021 yılı itibariyle de Galatasaray’da devam ediyor. 10 yaşına geldiğinde Bayrampaşa’nın Altıntepsi mahallesindeki Altıntepsi Makelspor takımında oynayan Turan 2000 yılına geldiğinde profesyonel futbol yaşantısının ilk aşaması olan Galatasaray alt yapısına transfer oluyor.

Arda Turan Kimdir? Eşi Kim?

Arda Turan çok kısa bir Manisaspor serüveni olan Turan Süper Lig kariyerinin ilk maçına da burada çıkıyor. Sonrasında tekrar yuvası olan Arda Turan Galatasaray forması altında attığı ilk golü ise  Mladá Boleslav’a Şampiyonlar Ligi maçında 2006 yılında atıyor. Atletico Madrid ve Barcelona macerası ise Türk Futbol tarihi açısından büyük bir başarı olarak tarihe kaydedildi. Sonrasında Türkiye’ye Başakşehirspor’a transfer olan Arda Turan burada da elde ettiği başarıyla tekrar Galatasaray’ın ilgisini çekti. Teknik Direktör Fatih Terim’in de özellikle gösterdiği duruş ile tekrar Galatasaray’a dönen futbolcu halen Galatasaray’da takım kaptanı olarak oynuyor.

Arda Turan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor
Arda Turan Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor

Arda Turan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Arda Turan‘ın özel hayatı ise birçok kişi tarafından da ilgi konusu. 11 Mart 2018 yılında hayatını Aslıhan Doğan ile birleştiren Turan’ın yaşantısı ve yaşadığı yerde bu evlilikle birlikte başka bir boyut kazandı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, İstanbul’daki Çubuklu Vadi Evleri’nden 25 bin TL’ye villa kiraladılar. Aslıhan Doğan, üç katlı lüks evlerinin dekorasyonu için ise 150 bin TL harcamış. Turan çiftinin villası, sitenin en yüksek yerinde, 2 dönüm bahçe içinde yer alıyor. 5 oda 3 salondan oluşan villanın bahçesinde büyükçe bir yüzme havuzu da var.

Ayrıca Bakınız.  Fahriye Evcen Evi Nerede? Nerede Oturuyor? Kimdir? Kaç Yaşında?

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ikinci oğullarını kucaklarına almaya hazırlanan çift, kiracı olarak oturdukları sitede ev sahibi olmuş. Arda Turan, yaklaşık 5 milyon dolara el değiştiren, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekarelik bir villa satın almış.

Arda Turan hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Arda_Turan adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın