Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Ceren Yaldız Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Ceren Yaldız Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Ceren Yaldız son dönemin önde gelen infulencer ve fenomenlerinden birisi. Tiktok’un kullanımının ülkemizde yaygınlaşmasıyla birlikte tiktok üzerinden infulencerların sayısı her geçen gün arttığı gibi takipçilerinde de yukarı yönde büyük bir değişimin de yaşandığı ortada. Yapılan araştırmalar TikTok benzeri uygulamaların popüleritesinin her geçen gün daha artacağını işaret ediyor. Hal böyle olunca da bu alanlarda yer alan kişilerin etki gücünün de yakın bir gelecekte daha da artacağı düşünülüyor. Ceren Yaldız’da bu pastadan pay almayı başaran sosyal medya fenomenlerinin en başında geliyor. 10 ocak itibariyle yaklaşık 9 milyon takipçiye sahip olan Ceren Yaldız nerede oturuyor, yaşıyor, evi nerede ve kimdir gelin hep birlikte bakalım.

Ceren Yaldız Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022
Ceren Yaldız Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Ceren Yaldız Kimdir? Yaşı? Nereli? Boyu? Kilosu? Erkek Arkadaşı

Ceren Yaldız 2002 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş. Şimdiler de 20’li yaşlarını yaşayan ünlü fenomen 7 Şubat doğumludur. Aslında hayatı hiçte kolay olmayan Yaldız daha 2.5 yaşındayken babasını kaybetmiş. Ceren Yaldız’ı popüler kılan tarafı ise TikTok üzerinden yayınlamış olduğu videolar. TikTok sosyal medya platformunda popülerlik kazanan Yaldız bu popülaritesini YouTube’a taşımış ve kendisi için bir YouTube kanalı açmıştır. Bu kanalda makyaj ve vloglar paylaşan Ceren Yaldız her geçen gün bu popülaritesini daha da artırmaktadır.

  • Ceren Yaldız Boyu: 1.68 cm
  • Ceren Yaldız Kilosu: 52 kg
  • Ceren Yaldız Burcu: Kova
  • Ceren Yaldız Kaç Yaşındadır?

Ceren Yaldız’ın Sosyal Medya Hesapları

Instagram: instagram.com/cerenyaldz

Tiktok: https://www.tiktok.com/@cerenyaldz

YouTube: https://www.youtube.com/c/CerenYald%C4%B1z/

Ayrıca Bakınız.  Tarkan Evi Nerede? Nerede Yaşıyor?

Ceren Yaldız Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Ceren Yaldız’ın Bursa doğumlu olduğunu daha önce de belirtmiştik. Hayatının büyük bir bölümünü burada sürdüren Ceren Yaldız. Öğrenim yaşantısını da Bursa’da devam etmiştir. Son olarak yükseköğretim hayatına devam ettiği bilinen Ceren Yaldız’ın açıköğretim fakültesine devam ettiği de biliniyor. Popülaritesini artıran Ceren Yaldız Bursa’dan Antalya’ya taşınmıştır. Antalya’da yaşantısına devam eden Ceren Yaldız eviyle ilgili çok yakın bir zamanda bir vlog çekmiş ve YouTube kanalından paylaşmıştı. Ceren Yaldızın nerede oturduğunu gösteren vlog’u aşağıda sizlerle paylaşmak istedik. Hepinize iyi seyirler. Sizler de Ceren Yaldız’la ilgili detaylı bilgi edinirseniz web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.



Cevap bırakın