Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Düğün Nişan Pasta Modelleri 2020

Sonbahar döneminde pandeminin de tesiriyle açık alan düğünleri tercih edilmeye başlandı. Düğün pastaları, sonbahar konseptiyle hazırlanan düğünlere uygun olarak hazırlanıyor. Peki düğün pastalarında hangi trend desenler kullanılıyor? Pelit markası düğün pastalarında hangi desenleri tercih ediyor? Düğün pastası model ve fiyat aralıkları ne kadar? suallerın yanıtlarını sizler için biraraya getirdik.

Sonbahar döneminde düğünlerde açık alan konseptleri tercih edilmeye başlandı. Birçok kişi nikahlarını dahi yalın bir düğün şeklinde düzenlemeyi seçiyorlar. 2020 sonbahar konseptlerinde masa süslemelerinde ve düğün pastalarında çiçek süslemeleri tercih ediliyor ve pastalar için dikkat çekici, geometrik biçimler kullanılıyor. Peki yeni sezonda düğün pastaları için tercih edilen biçimler neler? Düğün pastaları modellerinin fiyat aralıkları ne kadar?

Öncelikle düğün pastaları için tercih edilen kalıp biçimlere yakın zamandan bakalım:

DÜĞÜN PASTASI TREND DESENLERİ

GEOMETRİK ŞEKİLLİ DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Geometrik biçimler, bu sezon için modada trend desenler arasında bulunuyor. Bu biçimler dekorasyonda hazırlanan desen ve tasarımlarda da kullanılıyor. Üçgen, dörtgen, kare, altıgen vb. biçimli düğün pastaları trendler arasında bulunuyor. Bu biçimler pastaların üstünde ve servisinde tercih edilen aksesuarlarda da değerlendiriliyor. Bu modeller, en çok tercih edilenler arasında.

VİTRAY DESENLİ DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Vitray desen, özellikle mağaza vitrin ve dekorasyonları ile daha gösterişli mobilyaların tercih edildiği ev dekorasyonlarında tercih edilen bir cam desenidir. Cam üzerine farklı biçimlerin çizimi neticesinde oluşan bu desenler, el işçiliği hakkında en çok emek verilen tasarımlardandır. Vitray desenler, 2020 sonbahar düğün trendlerinde sıkça kullanılıyor. Pastalar üzerine çizilen bu desenler ile gösterişli bir düğün konsepti oluşturulabiliyor.

HARİTA TEMALI DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

son zamanlarda kişisel zevkleri ortaya çıkaran tasarım ve desenlerin üretimi artmış durumda. Gelin ve damatlar, kendileri için özel olan bazı detayları dekorasyonlarda aksesuar yahut desen tasarımı olarak seçiyorlar. Bu alanlara 2020 sonbahar konseptlerinde düğün pastaları da ekleniyor. Yolculuğu seven çiftler, düğün pastalarında seyahat ve yolculuğu temsil eden harita vb. nesneleri desen olarak kullanıyorlar.

Ayrıca Bakınız.  Davetiye modelleri 2020

ŞEFFAF DÜĞÜN PASTASI MODELLERİ

Her ne kadar dikkat çekici ve gösterişli desenler ön planda gibi dursa da, yalınlik üzerine hazırlanmış tasarımlar da trendler arasında. Daha yalın ve mülayim bir dekorasyon, düğün pastalarında da tasarım olarak kullanılıyor. Şeffaf kısımlar ve içerisine konulan çiçekler, düğün pastası tasarımlarında tercih ediliyor.

Trend desenler Daha sonra sezonun düğün pastaları model ve fiyat aralıklarını biraraya getirdik:

Pelit markasının düğün pastası modellerinde çiçek desen ve süsleri tercih ediliyor.

DÜĞÜN PASTASI FİYATLARI

CEVİZ AĞACI: 600 TL

ÇEVRE PASTAHANELERİ: 950 TL

ÇEVRE PASTAHANELERİ: 810 TL

ÇEVRE PASTAHANELERİ: 945 TL



Cevap bırakın