Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

En iyi Koşu ayakkabısı önerileri 2020

Koşmak eklemlerinize çok fazla baskı uygular. Bunun nedeni olarak, vücut ağırlığınızın iki ila üç katı kadar yere çarpmanızdır. Bu nedenle, doğru türde destek, denge ve yastıklama sunan ayakkabıların seçilmesi çok mühimdir. Bu unsurlar olmadan koşucu ağrılı dizler ve diğer bacak problemleri yaşayabilir. İşte destek sunan en kaliteli büyük beden koşu ayakkabıları. Onlara göz atın!

Herkes şıklığına önem verir, lakin konu koşu ayakkabısına gelince ilk evvellik genel olarak rahatlık oluyor. Bu nedenle koşu ayakkabısı alınırken her zaman ayağınızın ne kadar rahat ettiğine ve ayakkabının sakatlık riskini en az indiren biçimde dizayn edildiğine dikkat etmeniz gerekir. Haftalık olarak, rutin bir düzende spor yapılıyorsa, mutlaka yaptığınız spora uygun ayakkabı serisini seçmeniz gerekiyor. Şunu sakın unutmayın; yanlış seçilmiş spor ayakkabı, sağlığınızı tehdit eder. Evvellikle ayak şeklinizi tanımak ile ile başlamalısınız. Bazılarının ayağının önü geniştir, bazılarının topuğunda sorun vardır, bazıları yürürken yamuk basıyordur. Ayak şeklinizi ve sorunlarınızı bilin, spor ayakkabı alırken bunları mutlaka göz önünde bulundurun. Spor ayakkabı alırken en önemle üstünde durulması gereken şeylerden biri de kesinlikle nefes alabiliyor olması. Peki büyük beden kadınlar için en kaliteli Koşu ayakkabıları hangileri? İşte en kaliteli koşu ayakkabıları..

BÜYÜK BEDEN KADINLAR İÇİN KOŞU AYAKKABI ÖNERİLERİ

Bu koşu ayakkabısı lastik tabanlara sahiptir ve ayağın topuk vuruşundan parmak ucuna kadar tamamen doğal adımlarını geliştirmek için dizayn edilmiştır.

FLUİDFLOW AYAKKABI ADİDAS KOŞU AYAKKABISI
779 TL

Bu büyük beden koşu ayakkabısı, mesafe ne olursa olsun muhteşem geri sıçrama teknolojisine sahiptir. Aynı zamanda koşarken yahut koşarken sağlam ve dengeli bir tutuş sağlar ve kaymayı önüne geçer ve bu nedenle kilolu kadın koşucular için en kaliteli koşu ayakkabı modelleri arasında bulunuyor.

Ayrıca Bakınız.  Bebeklere ıhlamur verilir mi? İşte cevabı

ULTİMASHOW AYAKKABI ADİDAS KOŞU AYAKKABISI
449 TL

DURAMO 9 KOŞU AYAKKABISI ADİDAS
434 TL

Bu güzel ve şık görünümlü koşu ayakkabısı, hem egzersiz hem de moda ifadesi için harikadırlar. Ayakkabı kumaşı, şık görünmelerini sağlayan altın bir iplikle karıştırılır.

KHOE ADAPT X KADIN KOŞU AYAKKABISI ADİDAS
579 TL

Bu ayakkabılarda file saya, dolgulu yaka, yumuşak astar, bağcıklar ve iz bırakmayan dış taban bulunur. Süper hafiftirler ve uzun saatler süresince rahat ve rahat bir uyum için nefes alabilen bir iç tabana sahiptirler. Dokulu taban, ayakkabıların sabit ve sağlam bir tutuş sağlamasını sağlar. Dört renk seçeneği bulunuyor.

NİKE EPİC REACT FLYKNİT 2 KADIN KOŞU AYAKKABISI
649,99 TL

NİKE ZOOM SPAN 3 KADIN KOŞU AYAKKABISI
699,90 TL



Cevap bırakın