Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Ezgi Mola Evi Nerede Yaşıyor Oturuyor 2021 – 2022

Ezgi Mola Evi Nerede Yaşıyor Oturuyor 2021 – 2021

Ezgi Mola Türkiye’nin son dönemde yetiştirdiği en önemli aktiristlerinden birisi. Sanatçı kimliğiyle birlikte toplumsal sorunlara karşı duruşu, doğru bildiklerini sonuna kadar savunan kişiliğiyle birçok kişi tarafından takdir ediliyor. Sosyal medyada da çok geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Ezgi Mola çok sayıda televizyon, sinema ve tiyatro da rol aldı.

Ezgi Mola Star TV’de Arkadaşım Hoş Geldin’de insanları kahkahalara boğan Mola son olarak TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteriyle bambaşka bir kimliğe bürünmüş durumda. 2. sezonunun başladığı bugünler de Ezgi Mola çok sayıda kişi tarafından takip ediliyor ve yaşantısının tüm alanı toplum tarafından merak ediliyor. Daha önce de web sitemizde konu edindiğimiz Ezgi Mola’nın bu yazımızda Ezgi Mola Evi Nerede, Ezgi Mola Nerede Yaşıyor ve Ezgi Mola Nerede Oturuyor başlıklarına gelin hep birlikte bakalım.

Ezgi Mola Nerede Oturuyor
Ezgi Mola Nerede Oturuyor

Ezgi Mola Evi Nerede?

Ezgi Mola‘nın evine ilişkin detay bilgiyi inStyle web sitesinden edindik. Ezgi Mola web sitesine verdiği mülakatta aslında ev almak gibi bir niyetinin hiç olmadığını arkadaşlarının tavsiyesi ve başta annesini daha ettirmek amacıyla bir ev satın aldığını belirtiyor. Evini ise işine rahat ulaşabileceği, yaşadığı yerin sosyal çevresi itibariyle sorunların en az olabileceği bir yerde tercih ettiğini söylüyor

Ezgi Mola Nerede Yaşıyor
Ezgi Mola Nerede Yaşıyor

Ezgi Mola Nerede Oturuyor, Yaşıyor?

Ezgi Mola İstanbul Nişantaşı’nda ikamet ediyor. Ev tercihinde bulunurken aslında sadelikten yana bir tercihte bulunduğu görülen Ezgi Mola’nın evinin dekorasyonunda da bu sadelik net bir şekilde görünüyor. Evi de bu anlamda standart bir apartmanın en üst katında bir daire.

Ayrıca Bakınız.  Aras Bulut İynemli Evi Nerede Yaşıyor Oturuyor, Kimdir, Yaşı, Boyu Kaç, Nereli, Evli Mi
Ezgi Molanın Evi
Ezgi Molanın Evi

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı Son Bölüm İzle

Ezgi Mola Hakkında daha fazla bilgi edinmek için wikipedia’nın https://tr.wikipedia.org/wiki/Ezgi_Mola adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Cevap bırakın