Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlemek İçin Ne Gerekli – 2021

2021 Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlemek İçin Ne Gerekli – 2022

Fenerbahçe uzun bir aradan sonra Avrupa Ligi grup maçlarında boy gösterecek. Avrupa Ligi Serüvenine Play Off turundan dahil olan Fenerbahçe Danimarkanın HJK Helsinki her iki maçta da mağlup ederek eledi. 2021-2022 Avrupa Liginde elde edebileceği en büyük başarıyı hedeflediklerini söyleyen Başkan Ali Koç Fenerbahçe Futbol Takımının bunu başarabileceğini söyledi. Sezon başında Emre Belözoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine hiç beklenmedik ve herkesi şaşırtır şekilde Vitor Pareira’nın getirilmesiyle futbol takımının ne yapacağı merak konusuyken hazırlık maçlarında ve resmi maçlarda gösterdiği performansla bir önceki yıla göre bambaşka bir görünüm kazanan futbol takımında tüm oyuncuların da çok mutlu olduğu görülüyor.

Fenerbahçede özellikle başta Avrupa Ligi eleme maçlarında sahada olan, gol atan ve asist yapan genç oyuncular ise diğer tüm oyunculardan daha motive ve mutlu görünüyor. Bu yazımızda ise Türkiye’nin en büyük Spor Kulüplerinden olan Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlemek için Ne Gerekli ve Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlenebilir mi sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlenebilir Mi
Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlenebilir Mi

2021 Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlenebilir Mi?

Fenerbahçe Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı ve gerçekleşen kura çekimiyle Almanya’nın Eintracht Frankfurt, Belçika’nın Antwerp ve Yunanistan’ın Olympiakos takımlarıyla eşleşti. Avrupa Ligi grup maçlarının ilkini deplasmanda Almanya’da Frankfurt takımıyla oynayacak Fenerbahçe Futbol Takımının Fikstürü ise şöyle

Ayrıca Bakınız.  Galatasaray - PSV Maçı Canlı Şifresiz İzle - 28.07.2021

2021 Avrupa Ligi Eintracht Frankfurt Fenerbahçe Canlı Şifresiz İzle

  • Takımlar: Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe
  • Tarih: 16 Eylül 2021
  • Saat: 22:00
  • Stadyum: Frankfurt Stadyumu

2021 Avrupa Ligi Fenerbahçe – Olympiakos Canlı Şifresiz İzle

  • Takımlar: Fenerbahçe – Olympiakos
  • Tarih: 30 Eylül 2021
  • Saat: 19:45
  • Stadyum: Fenerbahçe Ülker Stadyumu

2021 Avrupa Ligi Fenerbahçe – Antwerp Canlı Şifresiz İzle

  • Takımlar: Fenerbahçe – Antwerp
  • Tarih: 21 Ekim 2021
  • Saat: 19:45
  • Stadyum: Fenerbahçe Ülker Stadyumu

2021 Avrupa Ligi Antwerp – Fenerbahçe Canlı Şifresiz İzle

  • Takımlar:  Antwerp – Fenerbahçe
  • Tarih: 4 Kasım 2021
  • Saat: 23:00
  • Stadyum: Bosuil Stadyumu

2021 Avrupa Ligi Olympiakos – Fenerbahçe Canlı Şifresiz İzle

  • Takımlar:  Olympiakos – Fenerbahçe
  • Tarih: 25 Kasım 2021
  • Saat: 23:00
  • Stadyum: Georgios Karaiskakis Stadyumu

2021 Avrupa Ligi Fenerbahçe -Eintracht Frankfurt Canlı Şifresiz İzle

  • Takımlar:  Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe
  • Tarih: 9 Aralık 2021
  • Saat: 20:45
  • Stadyum: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

Fenerbahçe Grup aşamasında Avrupa Liginde 6 karşılaşma yapacak ve bunun üçü kendi evinde üçü ise deplasmanda gerçekleşecek. Türkiye’nin bulunduğu saat dilimi, yaz saati uygulamasına geçmekten vazgeçmesi nedeniyle maçların oynanacağı saatler farklılık gösteriyor. Hatta Fenerbahçe’nin Olympiakos ile oynayacağı karşılaşma 25 Kasım’da başlayıp 26 Kasım tarihinde sona erecek.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligin’deki maçları ise sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak. Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yayın haklarını 3 yıl boyunca satın aldığını duyuran EXXEN grubu tüm maçları şifreli olarak kendi platformu üzerinden yayınlayacak. Bu nedenle yazının kaleme alındığı tarih itibariyle Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi karşılaşmalarının Türkiye’de canlı şifresiz izlenmesi mümkün görünmüyor. Şunu hatırlatmakta fayda var bu kararını Acun Ilıcalı değiştirebilir ve daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi eleme maçlarını yayınladığı gibi TV8 kanalından canlı şifresiz olarak yayınlayabilir.

Ayrıca Bakınız.  2021 Euro 2020 A Grup Maçları Şifresiz Canlı İzle Hangi Kanalda Saat Kaçta

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçlarının canlı şifresiz izlemenin diğer bir yöntemi ise Fenerbahçe’nin karşılaştığı futbol takımlarının ülkelerinde maçın yayınlandığı kanalın şifresiz olması durumu. Bizler maçların tarihi yaklaştıkça bu durumu yakından takip edecek ve bu Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçlarının canlı şifresiz izlenmesini sağlayacak bir çözüm bulunması durumunda web sitemizden sayfanın linkini veya kanalın kendisini sizlerle paylaşacağız.

Fenerbahçe’ye ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Galatasaray ve Beşiktaş’a da bu süreçte başarılar diliyoruz.

UEFA Avrupa Ligi’nin resmi web sitesi ise Fenerbahçe ile birlikte diğer tüm takımların Avrupa Ligi’nde göstereceği mücadeleyi takip etmeniz için kullanabileceğiniz bir alandır. Ulaşmak için https://www.uefa.com/uefaeuropaleague adresini ziyaret edebilirsiniz.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Rakiplerinin Değerlendirmesi

Buna ek olarak aşağıdaki bilimsel çalışmaları da takip etmenizi ve okumanızı öneriyoruz.

Kaynakça:

Gözübüyük, T. & Karaç, Y. (2021). UEFA AVRUPA LİGİNDE MÜSABAKALARDAN GALİP VE MAĞLUP AYRILAN TAKIMLARIN BAZI PARAMETRELER AÇISINDAN KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ . Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi , 15 (1) , 154-161 . Retrieved from https://dergipark.org.tr/tr/pub/bsd/issue/60685/873243

Taşkın, A. & Eren, T. (2016). UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE FORVET OYUNCULARININ PERFORMANSLARININ ÇOK ÖLÇÜTLÜ KARAR VERME YÖNTEMLERİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ . Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , 14 (1) , 0-0 . DOI: 10.18026/cbusos.07938 https://dergipark.org.tr/tr/pub/cbayarsos/issue/24868/262774#article_cite

 



2 Yorumlar
  1. […] birçoğu ne yazık ki ekonomik kıskacın içerisinde özellikle 3 büyükler Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu ekonomik dar boğazı geçmekte çok zorlanıyor. Getirilen kısıtlamalar ve […]

  2. […] ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’a da bu süreçte başarılar […]

Cevap bırakın