Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Gönül Dağı Doktor Serkan Kuru Kimdir? 2021

Table of Contents

Gönül Dağı Doktor Serkan Kuru Kimdir? 2021

Gönül Dağı dizisi yeni sezonda da izleyicisinin büyük ilgisini çekti. İlk bölümüyle herkesi hem hüzünlendiren hem de mutluluktan kahkahalara savuran dizide yeni sezonun ilk bölümü de tam da beklendiği gibi gerçekleşti. Taner’in gidişi, gidemeyip kalışı, toprağına olan bağlılığı inandığı değerler için vazgeçmek zorunda kaldığı sevdiği, bir baba adayının doğacak çocuğu için duyduğu kaygı, bir bozkır aşkının bu kadar deli dolu yaşandığı bir bölümü geride bıraktık.

Gönül dağı dizisinin en yeni sezonunun ilk bölümüne ilişkin en merak edileni ise sessiz sedasız diziye dahil olan doktor karakteri. Peki Gönül dağı doktor kim?

Gönül Dağı Doktor  Serkan Kuru Kimdir?

Serkan Kuru, 18 Haziran 1978 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Balıkesir Üniversitesi’nde Endüstriyel Elektronik Bölümü’nde tamamladıktan sonra; tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Kameralar karşısına ilk kez 2004 yılında yayınlanan Terme Çayı isimli filmde canlandırdığı Ahmet karakteri ile geçen ve ilk dizi deneyimini de 2005 yılında rol aldığı Beşinci Boyut dizisi ile yaşayan Serkan Kuru; Beş Kardeş, Kara Para Aşk, Kertenkele, Nizama Adanmış Ruhlar, Kollama, Emret Komutanım, Çılgın Kolej, Sinyalciler, Evlenmeden Olmaz, Çanakkale Yüzyıllık Mühür, Şevkat Yerimdar, Taş Mektep, Mualif Başkan, Bekle Beni Yarın, Emret Komutanım Şah Mat gibi birçok projede rol almıştır. Serkan Kuru, Savaşçı dizisinde Astsubay Başçavuş Ali karakterini oynamıştı.

2021 TRT Gönül Dağı Kellerin Rıfat Kimdir – Çaycı Rıfat Kimdir

Ayrıca Bakınız.  Show TV İçimizden Biri Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 - 2022


Cevap bırakın