Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Kerem Bursin Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Kerem Bursin Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Kerem Bursin son dönemde televizyon dizilerinin en çok ilgi çeken aktörlerinden birisi. Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki rolü ve rol arkadaşı Hande Erçelle yaşadıkları aşk ile gündemde yer edinen Bursin çok sayıda hayrana sahip. 4 Haziran 1987’de İstanbul’da doğan Bursin’in ilk çocukluk dönemi çok uluslu bir şekilde gerçekleşti. 4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu olan Kerem Bursin çocukluğu boyunca İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadıktan sonra 1999’da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD’ye yerleşmiştir.

Kerem Bursin yükseköğrenimi Emerson College Boston’da pazarlama iletişimi alanında gerçekleştirmiştir. Aslında oyunculuğa ilk adım atışı da bu dönemde gerçekleşmiştir. Sonrasında yükseköğretiminin son döneminde Los Angelesa geçen Bursin burada oyunculuk kariyeri için en önemli adımını atıyor ve katıldığı oyunculuk yarışmasında birinci oluyor. Ülkemizde ise popülaritesini artıran ve bugünkü anlamda Kerem Bursin olarak bilinmesini sağlayan ise FoxTV’de yayımlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki rolü oluyor. Peki hayatımızda bu kadar yer tutan Kerem Bursin nerede oturuyor, nerede yaşıyor ve evi nerede. Gelin sizin için internetten derlediğimiz bilgilere hep birlikte bakalım.

Kerem Bursin Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021 2022
Kerem Bursin Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021 2022

Kerem Bursin Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel ile dolu dizgin bir aşk hayatı sürdürüyor. Bu durumu ilan etmekten çekinmeyen çift yaşamlarını da birleştirmiş görünüyor. Hande Erçelle muhteşem bir villa da yaşantılarını sürdüren Bursin’in lüks villaları İstanbul Arnavutköy’de

Ayrıca Bakınız.  Tarkan Evi Nerede? Nerede Yaşıyor?

Kerem Bursin hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Kerem_B%C3%BCrsin adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın