Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Kolay Saç Modelleri 2020

Saç modelleri 2020, dağınık ve salaş biçimler, sıcak renklerle hazırlanıyor. 2020 yılı sezonunda daha çok kahve tonları ve bilhassa Türk Kahvesi rengi en moda saç renkleri içinde bulunuyor. Uçuk renklerden oluşan beyaz ve grilerin yerine kadınsı ve sempatik tonlarda renklendirilen saç modelleri tercih ediliyor. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz saç modellerini sizlere sunmak istedik.

  • Saç Modelleri 2020
    • At Kuyruğu
    • Dağınık Topuz
    • Akan Dalga Fönü

Saç Modelleri 2020

  • At Kuyruğu

bayanların en dişi halini sunan ve cesur bir görünüm veren at kuyruğu modeli sezonun en favori saç stilleri içinde bulunuyor. Lakin kuyruklar bu sene tam tepeden değil hafif arka kısımda ve oldukça kabarık biçimde bağlanıyor. Krepe yapılarak toplanan at kuyrukları, hafif dalgalı ve dağınık görünümde sokak modasına eşlik ediyor.

2020 Saç Modelleri
  • Dağınık Topuz

Spontane yaşam tarzına vurgu yapan ve her sene en favori modeller içinde olan dağınık topuz modelleri, aksesuar eklentileri ile daha keyifli olarak sunuluyor. Saç bantları, fular çeşitleri, fiyonklar ve sevimli tokalarla renklendirilen dağınık topuzlar, dalgalı saçlarla kullanılıyor. Havalı topuz modeli, sezonun trendleri içinde.

şık saç modelleri 2020
  • Akan Dalga Fönü

Kalın fırça fönü olarak bilinen ve çok hafif bukleler veren dalgalı saçlar, 2020 saç modelleri içinde en hit stillerden biri. Orta boy ve uzun saçlarda sıklıkla tercih edilen ortadan ayrık dalgalı saç modellerinde kabartmadan kullanım sağlanıyor. Kahve ve bronz tonlarında ışıltılar, sıcak renklerle yeni sezon saç modelleri kadınlara ekstra güzellik katıyor.

2020 saç modelleri 

kolay saç modelleri  youtube

Kolay Saç Modelleri  Kısa

Pratik Saç Toplama modelleri

Kolay Saç Modelleri okul için

Evde Kolay Saç yapımı

Saç şekilleri Erkek

Günlük Saç Modelleri 2018

Saç Modelleri

Ayrıca Bakınız.  Çocuklarda yemek yeme alışkanlığı nasıl kazandırılır?


Cevap bırakın