Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Netflix’e Alternatif Ücretsiz ve Yasal 7 Platform – 2022

Netflix’e Alternatif Ücretsiz ve Yasal 7 Platform – 2022

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yaşam pratiklerimiz büyük ölçüde değişti ve çok hızlı bir şekilde değişmeye devam ediyor. Hatta bu durumu kabuk değiştirmek olarak bile tanımlayabiliriz. Bu durum doğal olarak eğlence ve izlence alışkanlıklarımızı da farklılaştırıyor. Dünlerde tek kanallı dönemi yaşayan bir toplum olarak çatılarda anten düzeltmeye veya ayarlamaya çalışırken bugün artık yüzlerce, binlerce kanalın yer aldığı dijital platformları kullanıyor, kişiselleştirilmiş içeriklere erişiyoruz. Bu değişime internet hızının artması, mobil ve akıllı cihaz kullanımının da yaygınlaşması büyük oranda etki sağladı.

Ücretsiz ve Yasal 7 Dijital Platform

Günümüzde dijital platformlara ek olarak internetten yayın yapan NETFLIX, EXXEN, Amazon Prime gibi çok sayıda platformlar da yer alıyor. Ülkemiz ekonomik koşullarını düşündüğümüzde toplumun büyük bir bölümünün özellikle gençlerin önemli bir kısmının bu tür dijtal platformlara erişimde sorun yaşadığı biliniyor. Telif gibi sınırlar da kişilerin ücretli içeriklere erişimde sınırlarını epeyce yükseltiyor. Biz ise bu yazımızda sizlerle Netflix’e alternatif olacak tamamen ücretsiz ve yasal 7 platformu paylaşacağız. Hadi gelin birlikte bakalım bunlar nelermiş.

  1. Tubi TV: Kategorilere ayrılmış bir sürü ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Uygulamada ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Platfromdaki filmleri yüksek kalitede sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.
  2. Popcornflix: Oldukça geniş bir film yelpazesine sahip olan platform yüzlerce filmi ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir akış servisidir. Ayrıca, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüme de sahip. Filmler oldukça iyi kalitede ve sorunsuz çalışıyor.
  3. Yidio: Aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Platformdaki film kataloğu, Yidio’nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta.
  4. Sony Crackle: Eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.
  5. SnagFilms: Eğer indie filmleri ve belgeselleri seviyorsanız, SnagFilms tam size göre bir platform. Tamamen ücretsiz olan servis, eleştirel olarak beğeni toplayan bağımsız filmlerden oluşan geniş bir seçkiden oluşuyor.
  6. Pluto TV: Bu listedeki en zengin özelliklere sahip ücretsiz film uygulamalarından bir tanesidir. Birçok özelliğe sahip olmasına rağmen basit bir kullanıcı arayüzü vardır. Uygulamayı açtığınızda, ücretsiz filmler ve TV şovları için özel bir sekme ile karşılaşıyorsunuz.
  7. Vudu: Reklam destekli ücretsiz filmler için harika bir koleksiyona sahiptir. Platforma düzenli olarak yeni filmler ekleniyor. Ücretsiz filmleri tercih ettiğiniz kalitede izleyebiliyorsunuz.
Ayrıca Bakınız.  Trafikte Tokat Attığı Kadın Tekvandocu Çıktı!

Hepinize iyi seyirler.

Kaynak:

Türkiyede faaliyet gösteren dijital platformalar erişmek için Dijital Platformlar adresini ziyaret edin.



Cevap bırakın