Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Selçuk Büyük Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Selçuk Büyük Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Selçuk Büyük’te son dönemin ünlülerinden. Sosyal medyada gün geçmiyor ki yeni bir isim karşımıza çıkmasın ve popüler olmasın. Teknolojinin ve internetin yaygınlaşması bu süreci de daha da hızlandırdı. Yarınlar ise nelere gebe şimdiden hayal dahi edilemiyor. Özellikle metaverse’in konuşulduğu bu günler yarınlar için bambaşka bir hayatın bizi beklediğini gösteriyor. Selçuk Büyük ise bugünlerin tanınmış fenomenlerinden. Aslında bugünlere gelmek onun için hiçte kolay olmamış görünüyor.

Selçuk Büyük Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir
Selçuk Büyük Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir

Selçuk Büyük Kimdir Nereli Yaşı

Selçuk Büyük 15 Şubat 1994 Diyarbakır’da dünyaya gelmiş. Anneannesi, annesi ve kız kardeşi ile yaşayan Selçuk Büyük 3 yaşına kadar anneannesi tarafından büyütülmüştür. İlk çocukluk dönemi ise İstanbul Bağcılar’da geçen Büyük öğrenim hayatına Esenler Neyyir Turhan İlköğretim Okulu’nda başlamıştır, lisede Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Lisesi’nde Bilişim Teknolojisi bölümünde okuyan Selçuk Büyük, Ordu Üniversitesi’nde başladığı Bilgisayar Programcılığı Önlisans bölümünü Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde tamamlayarak Lisans mezunu olmuştur.

Şuanda İnstagram, TikTok ve YouTube’da aktif olarak içerik üretip ailesinin geçimini sağlayan Selçuk Büyük Türkiye’nin en iyi çıkış yapan sosyal medya fenomenlerindendir.

Özellikle anneannesi ile çektiği eğlenceli videolar ile insanların sevgisini kazanmıştır.

Tüm dünyanın ilgisini çekecek içerikler üreterek Türkiye’yi ve Türk milletini dünyaya en samimi ve doğal haliyle tanıtmayı amaçlayan Selçuk Büyük’ün kariyer hedefi güçlü senaryosu olan projelere dahil olarak oyunculuk yapmaktır.

Selçuk Büyük Sosyal Medya Hesapları

Selçuk Büyük YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/c/SEL%C3%87UKB%C3%9CY%C3%9CK

Selçuk Büyük Twitter Hesabı: https://twitter.com/selcukbuyukk

Selçuk Büyük Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/selcukbuyuk

Selçuk Büyük TikTok Hesabı: https://www.tiktok.com/@selcukbuyuk

Ayrıca Bakınız.  2021 Müge Anlının Evi Nerede

 



Cevap bırakın