Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Show TV Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu Ne 2021-2022

Show TV Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu Ne 2021-2022

Show TV yeni yayın dönemine iddialı yapımlarla girmeye hazırlanıyor. Çukur dizisinin final yapmasıyla birlikte yeni yayın döneminde Çukur dizisinin yerine hangi dizinin geleceği dizinin hayranları tarafından merak ediliyordu. Show TV yapımcıları da bu ilginin farkında olsa gerek yeni yayın dönemi için Çukur dizisinin yerine Çukur’un devamı mahiyetinde ve konu açısından benzerlik gösterecek olan Üç Kuruş dizisini yayın hayatına sokacak. Bu yazımızda Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor? Üç Kuruş Dizisi Oyuncuları? Üç Kuruş Dizisi Konusu Ne sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Show TV Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor
Show TV Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor

Show TV Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor?

Üç kuruş dizisinin Çukur dizisinin devamı şeklinde olacağını yazımızın girişinde belirtmiştik. Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi konuları ve içeriği itibariyle İstanbul’un Balat semtlerinde yaşayan insanların sosyolojisine ve yaşam alanlarına benzer görünüyor. Bu nedenle Üç Kuruş dizisinin bazı bölümlerinin de İstanbul Balat’ta çekileceği konuşuluyor. İstanbul Balat’ın yanında birçok dizinin de plato olarak kullandığı Beykoz’da yer alan Kunduracılar da Üç Kuruş dizisinin çekileceği yerlerden birisi olacak.

Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor
Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor

Show TV Üç Kuruş Dizisi Konusu Ne?

Üç Kuruş dizisinin konusu Çukur dizisinin devamı niteliğinde olacak. Çukur’da işlenen hayatın dezavantajlı bölgesinde kalmış, örselenmiş ve yıpratılmış insanların yaşam mücadelesi konu alınacak. Bu konu çerçevesinde aynı zamanda toplumun hassasiyetleri üzerinden mesajların da verilmesi bekleniyor. Üç Kuruş dizisinin de Çukur gibi fenomen olacak replikleri içerisinde barındırması da bekleniyor.

Ayrıca Bakınız.  Seni Çok Bekledim Dizisi İstanbul'da nerede çekiliyor?
Show TV Üç Kuruş Dizisi Oyuncuları Kim
Show TV Üç Kuruş Dizisi Oyuncuları Kim

Show TV Üç Kuruş Dizisi Oyuncuları Kim?

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu ise Çukur dizisini hiç aratmayacak görünüyor Uraz Kaygılaroğlu-  Kartal, Aslıhan Malbora- Leyla, Aytaç Uşun, Ekin Koç- Polis Efe, Burak Altay, Hazal Subaşı- Bahar, Nursel Köse-Kartal’ın Halası Neriman, Civan Canova- Neriman’ın Eşi, Nesrin Cavadzade

Üç Kuruş Kartal Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Show TV’de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. FOX TV’de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen Ağa rolünü canlandırmıştır.

TRT 1’de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D’de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1’de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Türkiye’de ve Azerbaycan’da popüler olan “Baba Candır” dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda TRT 1’de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Show TV’de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki rolünü oynamıştır. 2019’dan 2021’e kadar Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandırmıştır.

2020 Eylül ayında, aralarında Doğa Rutkay ile Boran Kuzum’un da yer aldığı ve Uraz Kaygılaroğlu’nun moderatörlüğünde ve “Ford Dijital Stüdyo” teknolojik altyapısında düzenlenen dijital lansman gerçekleştirildi.[1]

Haziran 2014’te Melis İşiten’le evlendi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016’da kızları Ada doğdu. Temmuz 2019’da boşandılar.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Uraz_Kayg%C4%B1laro%C4%9Flu rel=”dofollow”

Üç Kuruş Leyla Aslıhan Malbora Kimdir?

Sinema ve dizi film oyuncusu. 1 Mart 1995’te Afyon’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul’da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir.

Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir.

Ayrıca Bakınız.  Maraşlı Dizi Oyuncuları ve Karakterleri

Oyunculuğa ilk adımını Atv ekranında yayınlanan “Seven Ne Yapmaz” dizisi ile atan Aslıhan Malbora, Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Aslıhan Malbora’nın Zeynep rolü ile ekrana geldiği Seven Ne Yapmaz dizisinde Yusuf Çim, Seren Şirince, Ecem Çalık, Şeyla Halis gibi isimler de rol almıştır.

Aslıhan Malbora, Kalbimin Sultanı dizisinde Saliha Sultan karakterini, Heryerde Sen dizisinde Ayda karakterini canlandırdı.  2020 yılında rol aldığı Gel Dese Aşk dizisinde Derin rolünde oynadı.

Üç Kuruş Bahar Hazal Subaşı Kimdir?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim gördü.[1] 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Miss Supranational’a katılan ilk Türk Kadın oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile oyunculuğa başladı, ardından diziden ayrılıp ilk haftalık dizisi Kanal D olan Bir Umut Yeter dizisinin ana kadrosuna katıldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine canlandıran Subaşı, Show Tv’de yayınlanan Çukur dizisinin kadrosuna katıldı.[2]

Üç Kuruş Fragman İzle



Cevap bırakın