Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Soy Ağacı Yapmak İçin En İyi 5 Araç ve Öneri 2021-2022

Soy Ağacı Yapmak İçin En İyi 5 Araç ve Öneri

Dışarıdaki her bir ailenin, ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, kendine özgü bir hikayesi ve tarihi vardır. Bir soy ağacı oluşturmak, aile geçmişinizi ve aile gururunuzu göstermenin harika bir yoludur. Evinizin herhangi bir köşesini soy ağacı için ayırabilir, hatıralarınızı bu soy ağacı üzerinde gösterebilirsiniz. Çoğu zaman hüzünlü hatıraları barındıran soy ağacı birçok zamanda bambaşka bir anlam da taşıyabilir. Bu yazımızda akrabalarınızı hatırlamanıza yardımcı olacak bir soy ağacı yapmak için bu kılavuzu bir araya getirdik. Bir soy ağacının nasıl oluşturulacağına ilişkin en iyi ipuçları yazımızda. Beğendiğiniz bir soy ağacını yapmanızı ve bizimle de paylaşmanızı büyük bir keyifle karşıyalayacağınızı bilmelisiniz.

Resim Duvarı

Evinizde bir ağaç boyamak için bir duvar seçebilir ve soy ağacınız için dev bir ağaç duvar resmi oluşturabilirsiniz. Ardından ağacınızda olacak herkesin resimlerini bulun, çıktısını alın ve çerçevelere yerleştirin. Küçük çivilerle her bir resim çerçevesini duvara çizilen uygun ağaç dalına asabilirsiniz.

Soy Ağacı Yapmak İçin En İyi 5 Araç
Soy Ağacı Yapmak İçin En İyi 5 Araç

Dijitale Geçin

E-postayla gönderebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dijital aile ağacına sahip olmayı tercih ediyorsanız, bunun yerine Adobe aracılığıyla bir soy ağacı oluşturmayı tercih edebilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz veya sıfırdan başlayabileceğiniz birçok şablon var. Bunun avantajı, ağacı ihtiyaçlarınıza göre kolayca ayarlayabilmeniz ve tek bir düğmeye basarak fotoğraf ekleyip kaldırabilmenizdir.

Ağacınızı bitirdikten sonra, evinizde sergilemeyi seçerseniz yayınlayabilir ve yazdırabilirsiniz. Baskıları akrabalarınızla da paylaşabilirsiniz, böylece onlar da aile geçmişlerini onurlandırabilirler.

Ayrıca Bakınız.  Ayakkabı kokusu nasıl giderilir?

Kalp Soy Ağacı

Ailenizdeki sevgiyi göstermek istiyorsanız bu harika bir fikir. Kalp şekillerini yapraklarınız olarak kullanabilir veya her bir kişinin resmini bir kalp şablonuna yazdırabilirsiniz. Süper yaratıcı olmak istiyorsanız, her aile üyesi için farklı boyutta kalpler kullanarak daha soyut bir ağaç oluşturabilirsiniz.

Şişe Kapakları Soy Ağacı

İleri dönüşüm hayranıysanız, bu aile ağacı fikri tam size göre olabilir. Aile fotoğraflarınız için minyatür çerçeveler olarak kullanmak üzere şişe kapakları toplayın. Her aile üyesinin resmini, şişe kapağının içine sığacak şekilde küçük, dairesel bir fotoğrafa yazdırın.

Ağacınızı karton veya benzeri bir malzeme üzerine yapın ve ardından şişe kapaklarını yapraklardan asın.

Kara Tahta Soy Ağacı

Bir kara tahta satın alabilir ve üzerine her bir aile fertinizin resmini asmak için dalları olan bir ağaç çizebilirsiniz. Çocuklarınız varsa, kara tahtayı çizmelerine ve süslemelerine veya resimlerinin altına herkesin adını yazmalarına izin verebilirsiniz.

Artık bir soy ağacı yapmakla ilgili en önemli ipuçlarımıza sahip olduğunuza göre, kendi ailenizi onurlandırmak ve arkadaşlarınıza ve ailenize göstermek için yaratıcı ve heyecanlı hissediyorsunuzdur.

Alt üst soy ağacınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın