Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

TRT Gönül Dağı Döndü Kimdir – Feyza Işık Kimdir 2021 – 2022

TRT Gönül Dağı Döndü Kimdir – Feyza Işık Kimdir 2021 – 2022

TRT son dönemde birçok diziyle gündemde kalmayı ve izleyicisinin ilgisini çekecek diziler üretmeyi beceriyor. Masumlar Apartmanı, Payitaht Abdülhamit, Teşkilat, Bir Zamanlar Kıbrıs, Benim Adım Melek gibi diziler Türk halkı tarafından teveccüh görüyor ve izleniyor. Bu dizilerden bir tanesi de her cumartesi saat 20:00’da TRT1 yayınlanan Gönül Dağı dizisi. Orta Anadolu’nun bir bozkır kasabasında çekilen dizide çok sayıda oyuncu rol alıyor. Bunlardan birisi de nam-ı diğer Döndü Dizinin seviler karakteri Döndü dizinin başrol oyuncusu olması bile sempatik tavrı, anne olarak hissettiklerini yansıtması, gözleri, sevimli kişiliği ve duygusallığı ile eminiz ki ilgisini çekmiştir. Özellikle dizinin son bölümlerinde öldüğünü düşündüğü oğluna kavuşması ile dikkatleri üzerine çeken Döndü’nün kim olduğu artık daha da merak edilir bir hal aldı. Peki Gönül Dağı Dizisinin Sevilen Karakteri TRT Gönül Dağı Döndü Kimdir – Feyza Işık Kimdir?

TRT Gönül Dağı Döndü Kimdir – Feyza Işık Kimdir

TRT Gönül Dağı’nın Döndü’sü aslında yakın tarihimizin birçok insanın yaşadığı kadere ortak birisi. 17 Aralık 1975 tarihinde gurbette Almanya’da dünyaya gelen Feyza Işık’ın beyaz cam ve beyaz perdeyle buluşması aslında çok yakın bir zaman değil. Son dönemde Gönül Dağı dizisindeki rolü ile daha da tanınan Feyza Işık Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Ünlü oyuncu , Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Dizi deneyimine ilk olarak Gurbetçiler ile başlamıştır. Birçok projede yer alan oyuncu, son olarak Star TV’de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Enise rolünü oynadı.

Ayrıca Bakınız.  Masumlar Apartmanı Safiye Ezgi Mola Kimdir - Nerede Yaşıyor - Evi Nerede

Ruhsar, Delikanlı, Baba Evi, Filler ve Çimen, Lise Defteri, Günah, Melek, Haziran Gecesi, Ölümsüz Aşk, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Sudan Bıkmış Balıklar, Taşların Sırrı, Cemile, Ömer Seyfettin, Ali Ayşeyi Seviyor, Gamsız Hayat, Filinta ve Çoban Yıldızı gibi birçok sinema filmi ve dizi projesinde rol almıştır.

 

Gönül Dağı dizisinin resmi YouTube kanalı için https://www.youtube.com/channel/UC6zAMy6boneCLJzRKiiwzmQ

Resmi TRT web sitesi için ise https://www.trtizle.com/diziler/gonul-dagi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla Bilgelik için Aplikasyonumuzu indirebilirsiniz. İndirmek için simgeye tıklayınız.

 



Cevap bırakın