Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Ünlüler Nerede Oturuyor, Evi Nerede, Yaşıyor 2021-2022

Ünlüler Nerede Oturuyor, Evi Nerede, Yaşıyor 2021-2022

Ünlüler hayatımızın artık ayrılmaz parçası. Birçoğu oynadıkları rollerle ve karakterlerle bizden biri gibi. Hatta oynadıkları karakterlerle özdeşleştirdiğimiz eğer çok seviyorsak ve iyi bir karakterse yolda karşılaştığımızda sarılmak istediğimiz yada tam tersi kötü bir karakter canlandırıyorsa kendisini o karakter üzerinden yerdiğimiz kişiler. Aslında ünlü olmak bu bağlamda hiç kolay değil. Birçok kişinin hayallerini süsleyen ünlü olma yaşayanlar için belki de hiç kolay değil. Öyle ki hayatlarının her anında bulunan magazin habercileri, paparazziler ve etraflarında bulunan hayranları yaşantılarını çok zorluyor da olabilir.

Ünlüler Nerede Oturuyor
Ünlüler Nerede Oturuyor

Ünlüler Nerede Oturuyor

Ünlüleri o kadar içselleştiriyor ve benimsiyoruz ki takipçileri olarak hayatlarının her anından haberdar olmayı kendimiz için hak görüyoruz. Yaşam hikayeleri, boyu, giydiği kıyafeti, saç rengi, evli olup olmadığı, sevgilisi, çocukları gibi çok sayıda kişiye özel başlığı da merak ediyoruz. Bunlara ek olarak ise ekonomik olarak güçlü olduklarını bildiğimiz bu ünlülerin yaşamlarını nerede sürdürdüklerini nerede oturduğunu, evi nerede olduğunu, evi için tercih ettiği mobilyaları, oturduğu siteyi gibi çok derinlemesine bilgi de birçok insanın zihninde yer buluyor. Neden olduğu tamamen bir soru işareti olan bu duruma biz de biraz yanıt vermek istedik ve bu yazımızda Ünlüler Nerede Oturuyor, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor sorularına biraz olsun yanıt vermeye çalıştık.

Ünlüler Nerede Oturuyor
Ünlüler Nerede Oturuyor

Ünlüler Evi Nerede Yaşıyor

  • Türkiye’nin süper starı yaşlandıkça güzelleşen sanatçısı Ajda Pekkan’ın evi Arnavutköy’de.
  • Ayşegül Aldinç, Cihangir’in eski sakinlerinden.
  • Berna Laçin de Kandilli’yi tercih edenlerden.
  • Burcu Esmersoy’un tercihi Emirgan.
  • Çağla Şıkel, iki oğluyla birlikte Balmumcu’da yaşıyor.
  • Ebru Cündübeyoğlu, Kurtköy’de yaşıyor.
  • Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar, minik oğullarıyla birlikte Beyrkoz’da yaşıyor.
  • Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Beykoz’da yaşıyor.
  • Kenan Doğulu ve Beren Saat, Çengelköy’de yaşamayı tercih etti.
  • Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Emirgan’da yaşıyor.
  • Kıvanç Tatlıtuğ ve Başar Dizer’in tercihi Bebek.
  • Şahan Gökbakar, Beykoz’da yaşıyor.
  • Caner Erkin ile Şükran Ovalı, Bağdat Caddesi’nde yaşıyor.
  • Müge Anlı Evi İstanbulda
Ayrıca Bakınız.  Süleyman Soylu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Ünlüler Ev Tercihlerini Neye Göre Yapıyor?

Ünlülerin ev tercihlerini belirleyen en önemli unsurların başında güvenlik geliyor. Toplumun önünde olan kişiler olarak çok sayıda hayranı tarafından takip edilebiliyor ve bu durumda ne yazık ki bazen güvenlik sorunlarının yaşanmasına da neden olabiliyor. Bir başka tercih nedeni ise işlerine olan mesafe. Birçok ünlünün İstanbul’da yaşadığı düşünüldüğünde Türkiye’nin en büyük metropolünün getirdiği en önemli sorunların başında ulaşım ve trafik geliyor. Durum böyle olunca da ünlüler iş yerlerine yakın yerlerde yaşamayı tercih ediyorlar. Diğer bir tercih nedeni ise bulundukları muhitin sunmuş olduğu sosyal olanaklar ve çevre. Ünlüler temas ettikleri kişilerin de mümkün olduğunca beklentilerine yanıt vermesini bekliyorlar.

Ünlülerin Evlerini bir de video ile izlemek isterseniz aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Wikipedia’nın ünlüler kategorisine göz atmak isteyenler için https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:%C3%9Cnl%C3%BCler adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın