Site icon Bilmediğini Bilmek En iyisidir – Bilge Kişi

Duygu Özaslan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Duygu Özaslan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Duygu Özaslan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Duygu Özaslan son dönemin fenomen isimlerinden birisi. Yaşam biçimlerimizin değişmesi, internet hızının artması, mobilizasyon ve sosyal medya kullanım oran ve sayılarının her geçen gün çığ gibi büyümesiyle birlikte dünlerde sadece sinema salonları ve televizyon ekranlarıyla tanıdığımız ünlüler artık başka mecralar üzerinden hayatlarımıza girmeye başladı. Özellikle Z kuşağı olarak tanımlanan 2000 yılı ve sonrası doğumlu gençlerin teknoloji kullanımındaki becerileri ve hızları bu süreci daha da hızlandırdı ki yarınlar sosyal medya platformları için daha da büyük potansiyelleri içerisinde barındırıyor. Duygu Özaslan da bu dünyanın hayatımıza kattığı ünlüler arasında yer alıyor.

Duygu Özaslan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Duygu Özaslan hayatımıza bir YouTuber olarak girdi. YouTube kanalı üzerinden yayınlamaya başladığı videoların ilk günlerinde belki bugünü o bile hayal etmiyordu. Bugün YouTube kanalını yaklaşık 1,43 milyon kişinin takip ettiği Özaslan ilk videolarını makyaj ve kişisel bakım üzerine çekiyor. Sonralarda gördüğü ilgi bu konuda kendisini daha da fazla cesaretlendiriyor ve bugünkü videolarla da karşımızda yer alıyor. YouTube kanalında yayınladığı videolarda sempatik ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken Duygu Özaslan YouTube kanalı üzerinden milyonlarca izleme alıyor ve bunun sonucu olarak da doğal olarak hatırı sayılır bir gelir elde ediyor. Bu gelir de günlük rutinini ve yaşantısını, yaşam koşullarını değiştiriyor. Peki Duygu Özaslan nerede oturuyor, evi nerede, nerede yaşıyor gelin birlikte bakalım.

Duygu Özaslan Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Duygu Özaslan uzun süredir yaşadığı Maslak’tan Şişli Esentepe’de bulunan lüks rezidansa taşındı. Özaslan burada bölgenin en dikkat çeken yapılarından birine taşındı. Özaslan, kiraların 15 bin TL’den başladığı rezidansta, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ve Lider Şahin gibi isimlerle komşu oldu. 160 m2 büyüklüğünde 2+1 daireye taşınan Özaslan’ın dairesinde, 40 m2’lik teras da bulunuyor.

Exit mobile version