Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Bülent Ersoy Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Bülent Ersoy Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Bülent Ersoy‘un hayatına ilişkin detaylı bilgiyi yazımızda bulabilir. Bülent Ersoy’un nerede oturduğu, nerede yaşadığı ve evinin nerede olduğu bilgilerini yazımızda bulabilirsiniz.

Bülent Ersoy Kimdir? Doğum Yılı? Evlilikleri? Nereli? Yaşı?

Bülent Ersoy Türk sanat müziğinin divası, ülkemizin son 50 yılının damga vuran sanatçısı. Sesi, görüntüsü, özel yaşantısı ve geçmişi ile ülkemiz kamuoyunun her zaman ilgisini çeken ve merak edilen kişisi. 9 Haziran 1952 yılında Malatya’da dünyaya gelen Bülent Ersoy’un çalkantılı bir geçmişi var. 1960 yılına kadar Malatya’da devam eden yaşantısı İstanbul’a taşınmalarıyla birlikte başka bir boyut kazandı. Asıl adı Bülent Erkoç olan Ersoy sanat yaşantısının başlangıç döneminde  Melahat Pars ve Rıdvan Aytan’dan sanat eğitimi aldı.

Bülent Ersoy Ne Zaman ve Nerede Cinsiyetini Değiştirmiştir?

Bülent Ersoy cinsiyeti ile de toplumun uzun süre gündeminde kaldı. 1980 asgari darbesi sonrasında sahneye çıkması engellendi. 14 Nisan 1981‘de Londra‘da Charring Cross Hastanesi’nde cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Ersoy artık bir kadın olarak yaşantısına devam etmeye başladı. Sahne yasağı ise Rahmetli Turgut Özal tarafından kaldıran Ersoy’un mavi kimliğinin pembeye dönüşmesi de aynı döneme denk gelmektedir. Yasaklı dönem ve cinsiyet değişikliği ameliyatı Ersoy’un yaşantısının 1988 yılına kadar Avusturya’da geçirmesine neden olmuştur. Bu dönemde sanatını icra etmeye devam ederken bir yandan da beyaz perde de boy göstermeye devam etmiştir.

Bülent Ersoy Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Bülent Ersoy Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Bülent Ersoy‘un gerçek soyadının bu olmadığını belirtmiştik. Bülent Ersoy’a Ersoy soyismini kazandıran kişi de hepimizin çok yakından tanıdığı ve bildiği Müjdat Gezen. Bülent Ersoy iki kez de evlilik yapmış ve her iki evliliği de boşanmayla sonuçlanmıştır. İlk evliliğini Cem Adler ile 1998 yılında ikinci evliliğini ise 2007 yılında Armağan Uzun ile yapmış her iki eşinden de evlendikten bir yıl sonra boşanmıştır. Toplumun büyük bir kesimi tarafından çok büyük bir ilgiyle takip edilen bu birliktelikler döneminde çokça magazin gündemini de meşgul etmişti.

Ayrıca Bakınız.  Masumlar Apartmanı Safiye Ezgi Mola Kimdir - Nerede Yaşıyor - Evi Nerede
Bülent Ersoy Nerede Oturuyor
Bülent Ersoy Nerede Oturuyor

Bülent Ersoy Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Bülent Ersoy‘un serveti ve yaşam biçimi de toplumun birçok kesimi tarafından merak ediliyor. Kullandığı tüm takılarının gerçek olduğu bilinen Ersoy’un evi de herkes tarafından merak ediliyor. Son olarak ülkemizi ve dünyayı halen etkisi altında tutan Koronavirüs salgını nedeniyle yaşantısını büyük oranda kısıtlayan ve bilim insanlarının öneri ve uyarılarına uyduğunu belirten Bülent Ersoy bu dönemde Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki villa aldı. Yaptığı yatırımla tüm herkesin dikkatini çeken Ersoy aldığı villalar ile aynı zamanda Bodrum’da Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş’e de komşu oldu.

Bülent Ersoy Şu Anda Nerede Yaşıyor

Bülent Ersoy Bodrum’da villa aldıktan sonra villalarının dekorasyonu için kesenin ağzını da açtı. Yüklü miktarda bir harcama yapan Ersoy Bodrum’daki villalarını yaşam alanı olarak düzenledi. Koronavirüs salgını nedeniyle de hayatını büyük bir titizlikle yaşamaya çalışan Ersoy son olarak Bodrum’da yaşamaya karar verdi ve Bodrum’a taşındı. Artık Bodrum’da yaşayan Divanın zaman zaman iş için İstanbul’a geldiği de biliniyor.

Bülent Ersoy‘un yaşantısına, filme ve albümlerine ilişkin daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/B%C3%BClent_Ersoy adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Cevap bırakın