Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Alev Alev Dizi Oyuncuları 2020

Bu makalemizde Show TV’nin Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? Alev Alev oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Alev Alev oyuncuları ve oynadıkları karakterlerle alakalı bilgiler alacağız.

Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri oyuncuları hakkında sıklıkla arama yapılmaktadır. Alev Alev dizisi Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlamadır.

Burcu Görgün Toptaş’ın konusunu yazdığı dizinin yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Bir yangında yüzden çok insanın hayatını kaybetmesiyle başlayan olayların anlatıldığı dizide birbirinden değerli isimler rol alıyor. Şimdi o isimlere yakın zamandan bakalım;

Alev Alev Dizi Oyuncuları 2020

Demet Evgar (Cemre Kayabeyli)


Alev Alev Cemre Kayabeyli
18 Mayıs 1980 senesinde Manisa şehrinde doğan Demet Evgar, 41 yaşındadır. Alev Alev Cemre 53 kilo ağırlığında ve 168 cm boyundadır. Kendisi boğa burcu kadınıdır.

İlk dizi tecrübesi Yedi Numara olan Demet Evgar, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Yahşi Batı, Güneşi Gördüm ve Beyza’nın Kadınları gibi ünlü filmlerde oynayan Demet Evgar’ın dizi listesi de oldukça kabarık.

Yedi Numara, Emret Komutanım, Tatlı Hayat, 1 Kadın 1 Erkek, Vatanım Sensin dizilerinde rol alan Demet Evgar, son olarak Avlu dizisinde Deniz Demir başrolüyle ekranlardaydı. Avlu’nun final kararı almasından sonra Alev Alev oyuncuları arasında yer alarak ekranlara geri dönmüştür.

Dilan Deniz Çiçek (Rüya Yıldırımlar)

Dilan Deniz Çiçek Alev Alev Oyuncusu


28 Şubat 1995 senesinde Sivas’ta doğan Dilan Deniz Çiçek, 26 yaşındadır. Hala 15 yaşındayken Güneşi Annem Sanırdım adında bir şiir kitabı yayınlamıştır.

2014 senesinde Elidor tarafından tertip edilen Miss Turkey yarışmasını kazanan Dilan Deniz, Çukur dizisinde Sena Koçovalı başrolünü oynamıştır.

Ayrıca Bakınız.  Show TV İçimizden Biri Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 - 2022

Sena rolü ile oyunculuğundaki kabiliyetini kanıtlayan güzel oyuncu dizilerin aranan ismi halini aldı. Önümüzdeki yıllarda kendisini daha birden çok yapımda izleyeceğiz gibi görünüyor.

Hazar Ergüçlü (Çiçek Görgülü)

Alev Alev Çiçek – Hazar Ergüçlü
Kıbrıs Türkü olan Hazar Ergüçlü 29 yaşındadır. 1 Ocak 1992 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti doğumludur. 2010 yılı yapımı Gölgeler ve Suretler filmindeki rolüyle ilk kez profesyonel oyuncu olmuştur.

Ahlat Ağacı ve Her Şey Seninle Güzel filmlerinde başrol olan Hazar Ergüçlü, bunun yanı sıra Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi Hakan: Muhafız dizisinde Zeynep rolüyle başrol oynamıştır. Kuzey Güney, Medcezir, Yüksek Sosyete, Hayat Sırları ve Dudullu Postası dizileri yer aldığı önemli yapımlar arasında bulunuyor.

2020 senesinden bu yana Ay Yapım imzalı Show TV ekranlarında paylaşılan Alev Alev oyuncu kadrosunda başrol oyuncuları arasında bulunuyor.

Alev Alev Oyuncu Kadrosu

Cihangir Ceyhan (Ömer Ataycı)


Alev Alev Ömer – Cihangir Ceyhan
15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da doğan Cihangir Ceyhan, Yusuf adındaki bir filmde oynamıştır. Cihangir Ceyhan’ı bütün Türkiye Blu TV’de paylaşılan Sıfır Bir dizisinde Cio karakteriyle tanımıştır. Hemen daha sonra Çukur dizisinde Azer karakterini canlandıran Ceyhan, Alev Alev dizisi kadrosuna geçmiştir.

Berkay Ateş (Ozan Akınsel)Berkay Ateş – Ozan

Berkay Ateş – Ozan Berkay Ateş 19 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Şu anda 34 yaşındadır. Yarım Kalan Mucize filminde yan rol, Abluka ve Görülmüştür filmlerinde başrol almıştır.

İstanbul Sokakları, Anne, Gülizar dizilerinde oynayan Berkay Ateş, son olarak Çukur dizisinde Mahsun (Fikret) karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Berker Güven (İskender Kayabeyli)

Alev Alev İskender

Alev Alev İskender7 Eylül 1994 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Babam filmiyle etkili olan kariyerinde Vatanım Sensin, Zalim İstanbul ve Hoş Bi’ Sohbet yapımlarında yer almıştır.

Ayrıca Bakınız.  Kanunsuz Topraklar Nerede Çekiliyor?

Berker Güven, özellikle Zalim İstanbul dizisindeki performansı ile büyük ilgi gördü. Alev Alev dizisinin kötü karakterlerinden biri olarak görünen İskender, Kayabeyli Holding’in medya firmasınin CEO’su konumunda.

İskender hakkında geniş bir şekilde bilgileri bu sayfamızda bulabilirsiniz.

Zuhal Olcay (Tomris Üstünoğlu)

Alev Alev dizisi oyuncu kadrosu Zuhal Olcay
İstanbul’da 10 Ağustos 1957 senesinde doğan Zuhal Olcay, bunun yanı sıra şarkıcıdır. Selçuk Yöntem, Zafer Olcay ve Haluk Bilginer’le evlenip boşanmıştır.

Salkım Hanımın Taneleri, Aşk Rastlantıleri Sever 2, 80. Adım, İyi Seneler Londra, İhtiras Fırtınası gibi filmlerde oynamıştır.

1980 senesinde ilk dizisi Sönmüş Ocak olan Zuhal Olcay, Arka Sokaklar, İffet, Artist Palas, Urfalıyam Ezelden, Yüksek Sosyete, Yeditepe İstanbul, Varsayalım İsmail gibi dizlerde rol almıştır.

Cem Bender (Çelebi Kayabeyli)

1 Ocak 1965 Trabzon doğumlu olan Cem Bender 56 yaşındadır. 1990 senesinden beri değişik dizi, film ve tiyatro oyunlarında görev aldı. Gülperi dizisindeki Seyit karakteri ile tanınmaya başladı Cem Bender, Alev Alev oyuncuları arasına Çelebi karakteri ile baş kötü karakter olarak katıldı.

Alev Alev dizisinde Cemre’nin (Demet Evgar) kocası eski belediye başkanı ve bunun yanı sıra saygın işadamı Çelebi rolünde izliyoruz.

Yiğit Sertdemir (Korkut Toprakoğlu)

Yiğit Sertdemir Alev Alev Korkut
15 Ocak 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyunculuk, dekor tasarımcılığı, oyun yazarlığı ve tiyatro yönetmenliği yapmıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Yiğit Sertdemir, üniversite senelerinda oyunculukla tanışmıştır. Sonrasında Gümüşsuyu Tiyatro Topluluğu’na katılmış olan Yiğit Sertdemir’in Kumbaracı50 adında kendine ait sahneleri vardır.

Alev Alev dizisinde baş komiser Korkut karakteri ile dizinin önemli oyuncuları arasında bulunmaktadır.

Aybike Turan (Şimal)

Alev Alev Şimal karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Aybike Turan’dır. 1988 doğumlu olan oyuncu aslen Kırıkkalelidir. Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda eğitim aldı. Tiyatro bölümü üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Ayrıca Bakınız.  Bu Akşam Hangi Diziler Var? 4 Haziran 2021 Cuma Hangi Diziler Var?

İkinci Şans, Dabbe 6, Çalsın Sazlar, Sekiz ve Mükemmel Üçlü filmlerinde rol almıştır. Dizi kariyerinde ise Arka Sıradakiler, Mükemmel Yüzyıl, Yüksek Sosyete gibi dizilerde rol almıştır.

Alev Alev dizisinde Tomris’in (Zuhal Olcay) kızı rolündedir. Dizinin ilk bölümünde çıkan yangında yaşamını yitirmiştir. Lakin annesi Tomris Çiçek’ten (Hazar Ergüçlü) Şimal’in yerini almasını istemiştir. Bülent ile evli olan Şimal’in Atlas adında bir oğlu mevcuttur.

Show TV’nin yeni ve iddialı dizisi Alev Alev oyuncuları tabii ki bu kadar değil. Tüm Alev Alev kadrosu için burayı tıklayabilirsiniz.



Cevap bırakın