Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Hatice Kübra Tongar Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Hatice Kübra Tongar Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir Kitapları 2022

Hatice Kübra Tongar ülkemizde birçok kişi tarafından uzun süredir takip ediliyor. Son olarak TRT1’de katıldığı “Acemi Anneler” programından sonra daha da popüler olan Hatice Kübra Tongar aile danışmanlığı ve çocuk psikolojisi konusunda yazdığı kitaplarla çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Özellikle Bağırmayan Anneler isminde yazdığı kitap ile çok sayıda okuyucuya ulaşmayı başaran Tongar’ın kitabı bu alanda en çok satılan kitaplar arasında yer alıyor.

Hatice Kübra Tongar 1984 İstanbul doğumludur. Başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra çocuk gelişimi ve sosyoloji alanında yükseköğrenimi tamamlayan Tongar lisans eğitimi sonrasında da öğrenimine devam etmiştir. Çok sayıda alanda eğitim alan Tongar sırasıyla Bezm-i Âlem Vakıf Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı teorik, pratik ve süpervizyon eğitimini okul ikincisi olarak tamamlayarak ‘Aile Danışmanı’ unvanını aldı. Arel Üniversitesi’nde Psikoloji (Yüksek Onur Derecesi), Üsküdar Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi (Yüksek Onur Derecesi) alanında yüksek lisans yaptı. Deneyimsel Oyun Terapisi, Theraplay Oyun Terapisi, Projektif Çocuk Testleri, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi gibi pek çok terapistlik eğitimi aldı.

Hatice Kübra Tongar Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Hatice Kübra Tongar Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Hatice Kübra Tongar Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Tongar kendisine ait kitaplarında aslında tecrübelerini paylaşıyor. Hatice Meva Tongar, İsmail Enes Tongar, Ahmet Eymen Tongar isimlerinde üç çocuğu olan Hatice Kübra Tongar annelik serüveninde edindiği tecrübelerini aynı zamanda hayata geçirdiği web sitesi üzerinden de paylaşıyor. Moral FM’de yaptığı radyo programıyla da çok sayıda dinleyiciye sahip yazarın aynı zamanda bir de “bağırmayan anneler” isminde sosyal medya hesabı da bulunuyor. Hatice Kübra Tongar’ın İstanbul’da yaşadığı biliniyor. Fakat tam olarak nerede oturduğuna ve evinin nerede olduğuna ilişkin net bir bilgi yer almıyor.

Ayrıca Bakınız.  Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022

Hatice Kübra Tongar’ın Sosyal Medya Hesapları;

Hatice Kübra Tongar Facebook hesabı: https://www.facebook.com/Bagirmayananneler

Hatice Kübra Tongar Instagram hesabı: https://www.instagram.com/haticekubratongar

Hatice Kübra Tongar Twitter hesabı: https://twitter.com/kubratongar

Hatice Kübra Tongar Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/c/HaticeK%C3%BCbraTongarResmi

Hatice Kübra Tongar Kitapları 2022
Hatice Kübra Tongar Kitapları 2022

Hatice Kübra Tongar Kitapları 2022

Hatice Kübra Tongar’ın en bilindik kitabı Bağırmayan Anneler olsa da bu kitabının dışında çok sayıda kitabı da bulunuyor. Bu kitapların bazıları ise şunlar;

  • Bağırmayan Anneler
  • Bağırmayan Çocuklar
  • Başımın Üzerinde Yerin Var
  • Fıtrat Pedagojisi
  • Yarışı Yavaşlar Kazanır
  • İyileşen Anneliğim
  • Allah’ım Ben Geldim
  • Allah’ı Arayan Çocuk
  • Korkutarak Değil Sevdirerek Din Eğitimi
  • Peygamberlerin Çocuk Eğitimi Metotları
  • Çocuklarımızla İtişmeyelim İletişelim

Yukarıdaki kitaplar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı birkaç kitaba ait başlıklardır.



Cevap bırakın