Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Buse Terim Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Buse Terim Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Buse Terim hepimizin hayatında yerini Fatih Terim’in kızı olarak almıştır. Terim soyisminin sağladığı bilinirliğin getirdiği güçle özellikle Galatasaray camiasının yakından takip ettiği bir kişi olan Buse Terim aynı zamanda da çok başarılı bir iş kadını, eş ve anne. Fatih Terim’in kız çocuğu olarak dünyaya gelen Buse Terim ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Yükseköğretimi için Amerika’yı tercih eden Terim burada New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Satın Alma Bölümü’nden mezun oldu.

Buse Terim Kimdir? Kızlarının Adı Ne?

Buse Terim‘in iş kadını olma yolculuğu da bu dönemde başladı. Amerika’da öğrenim hayatı sürerken internette bir blogla başlayan yolculuk bugün kendi markası ile devam ediyor. Bu sürecin en önemli belirleyicisi ise Buse Terim’in anne olması. İstanbul’un en büyük AVM’lerinden birisi olan Mall Of İstanbul’da Mall Design District by Buse Terim isminde bir mağazaya sahip olan Terim’in aynı zamanda kendi ismini taşıyan bir de bloğu bulunuyor. Son dönemde yazar kadrosuyla birlikte kadınlara yönelik bir portala dönüşen www.buseterim.com.tr bloğunda güzellik, yaşam, çocuk başlıklarında geniş bir içerik okurlarına sunuluyor.

Buse Terim Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Buse Terim Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Buse Terim ilk çocuğunu dünyaya getirdikten sonra kendi gereksinimleri üzerine inşa ettiği serüveninde çocukları için almak zorunda olduğu ürünlerin de pazarlandığı Baby On The Go markasını ortaya çıkarıyor. Bugün başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kendisine yer edinen marka her geçen gün büyüyor. Bu gelişmeler Terim’in hayatında yaşanırken Buse Terim ikinci çocuğunu da dünyaya getirdi. Hayatı bu kadar göz önünde olan Terim’in takipçileri bir yandan da Buse Terim Nerede Oturuyor, Nerede Yaşıyor ve Evi Nerede konularında merak yaşıyor. Bizler de bu soruların yanıtlarını sizlerle paylaşalım istedik.

Ayrıca Bakınız.  Ece Üner Evi Nerede, Nerede Oturuyor, Yaşıyor Adresi Kimdir
Buse Terim Nerede Oturuyor
Buse Terim Nerede Oturuyor

Buse Terim ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra daha büyük bir evde yaşama ihtiyacının doğduğunu belirtiyor. Bu nedenle de yeni bir ev arayışına giren Buse Terim İstanbul’un keşmekeşinden biraz da olsun sıyrılabilmek, trafikte geçirdiği zamanı azaltabilmek için Tarabya’dan taşınmış ve Ortaköy’de bulunan lüks bir siteyi tercih etmiş. Buse Terim ev tercihindeki en önemli nedenlerinden birisi olarak kızları Nil ve Naz’ın toprakla temas edebilecekleri bahçeli bir ev olması olduğunu da belirtiyor. Kalabalık ailede yaşamayı ve evinde misafir kabul etmeyi seven Terim için Ortaköy’deki yeni evlerinin muhteşem olduğu görülüyor. Sitede yüzme havuzu, oyun alanları ve hobi odaları yeri alıyor.

Buse Terim hakkında daha fazla bilgi almak için https://tr.wikipedia.org/wiki/Fatih_Terim sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın