Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Aleyna Tilki Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Aleyna Tilki Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Aleyna Tilki son dönemin en popüler ve fenomen isimlerinden birisi. Tutumu, sesi, çektiği klipler ve verdiği demeçlerle gündemde kalmayı başaran Tilki özellikle gençlerin yakından takip ettiği isimlerin başında geliyor. Dünya starı olacağını her defasında dile getiren ve bunun için elinden geleni yapacağını söyleyen Tilki’nin yarınlarda nasıl bir geleceği olacağı bilinmez ama bugün baktığımızda çok geniş bir hayran kitlesine Türkiye’de sahip olduğu aşikar. Aleyna Tilki’nin hayatımızda yer bulması ise Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu televizyon kanalı TV8 de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasıyla başlıyor.

Aleyna Tilki Anne Babası Kimdir
Aleyna Tilki Anne Babası Kimdir

Aleyna Tilki Kimdir? Nerelidir? Babası Kim?

Aleyna Tilki tam bir Z kuşağı kişisi. 28 Mart 2000 yılında dünyaya gelen milenyum çocuğu Aleyna Tilki tam bir Anadolu harmanı. Annesi Trabzon Of’lu babası ise Konyalı olan Aleyna Tilki hayata Konya’da gözlerini açmış. Konya’da başlayan yaşantısı babasının iş hayatı nedeniyle önce İzmir serüveni ve son olarak 10 yaşından sonra İstanbul ile devam ediyor. Şimdiler de İstanbul’da yaşantısını sürdüren Aleyna Tilki aslında öyle televizyonlarda görüldüğü kadar uzun birisi değil 1.65 metre boyunda olan Tilki’nin kilosu ise 48. Hacı Hatice Bayraklı Anadolu Lisesinden mezun oldu.

Aleyna Tilki Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Aleyna Tilki Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Aleyna Tilki ilk şarkısını seslendirdiğinde reşit bile değildi. Ağustos 2016’da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı parçasında vokal olarak yer aldı. Temmuz 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari”yi yayımladı ve Türkiye’de aynı listede 1 numara oldu.

Ayrıca Bakınız.  Show TV İçimizden Biri Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 - 2022

Aleyna Tilki Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Aleyna Tilki popüler olmasıyla birlikte yaşam koşullarını ve mekanını da değiştirdi. Ailesinin yanından ayrılan Aleyna Tilki İstanbul’un en meşhur yaşam alanlarından birisi olan Acarkent’te bir villaya taşındı. Komşuları da herkesçe bilinen ünlü kişilerden oluşuyor. Selin Ciğerci ise bunlardan birisi. Son dönemde oyunculuk yaptığını söyleyen ve hayatını büyük oranda meşgul eden bu deneyiminden bahsederken Tilki oyunculuğun kendisini yola getirdiğini de dile getiriyor. Şimdilerde yaşadığı Acarkent’teki villasını sadece yatmak için kullanabildiğini bu durumdan da aslında çok rahatsız olmadığını söylüyor.

Aleyna Tilki hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Aleyna_Tilki adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın