Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Playstation 4 PS4 Playstation 5 PS5 Telefona Nasıl Bağlanır 2021 – 2022

Playstation 4 PS4 Playstation 5 PS5 Telefona Nasıl Bağlanır 2021 – 2022

Playstation 4 ve Playstation 5 dünyada en fazla tercih edilen oyun konsollarından birisi. Son olarak Playstation 5’i piyasaya süren Sony firmasının halen hatırı sayılır denilebilecek bir sayıda playstation 4 kullanıcısı var. Sahip olduğu donanım, geniş oyun seçeneği ve son olarak Playstation 5’in çıkmasıyla birlikte bütçesinde biraz daha düşmenin yaşanmasıyla özellikle ülkemizde popülaritesini uzun bir süre daha koruyacak gibi duruyor. Jailbreak gibi illegal yöntemlerle kullananların olduğu gibi Sony Playstation Network üzerinden de kullanıcı sayısı da fazla.

Playstation 4’ün ve Playstation 5’in oyun deneyimi ve kullanım kolaylığıyla birlikte birçok kişinin bilmediği muhteşem özellikleri de mevcut. Bunlardan birisi de cep telefonunuzu playstation 4’e bağlayabiliyorsunuz. Peki Playstation 4 cep telefonuna nasıl bağlanır veya PS 4’e cep telefonu nasıl bağlanır? Gelin hep birlikte bakalım.

Playstation 4 Playstation 5'e Cep Telefonu Neden Bağlamalısınız?
Playstation 4 Playstation 5’e Cep Telefonu Neden Bağlamalısınız?

Playstation 4 Playstation 5’e Cep Telefonu Neden Bağlamalısınız?

Playsation 4 ve Playstation 5’te oyunlar PSN üzerinden oynanabiliyor. Aynı zamanda oyunlar PSN üzerinden de indirilip Playstation 4’ün kapasitesine göre depolanabiliyor. Bir playstation 4 oyununun boyutunu oynayanlar bilir ve tabi ki ülkemizdeki internet hızını da. Siz cep telefonunuzu playstataion 4’ünüze bağlarsanız PS4’e uzaktan erişim yetkisi elde edersiniz. Böylece evde ya da PS4’ünüzün yanında olmadığınız zamanlarda uzaktan oyunları indirme talimatı verebilir ve indirme işlemini başlatabilirsiniz.

PS4 PS5’imi Telefonuma Nasıl Bağlarım
PS4 PS5’imi Telefonuma Nasıl Bağlarım

PS4 PS5’imi Telefonuma Nasıl Bağlarım?

PS4’ünüzü telefonunuza bağlamak hızlı ve kolaydır. Sadece bu üç basit adımı izleyin.

Ayrıca Bakınız.  Günlük Hazır Ofis Sanal Kiralama Nedir Fiyatları 2021-2022

Adım 1: PS Uygulamasını İndirin ve Oturum Açın

Playstation 4’ünüze cep telefonunuza bağlamak için ilk olarak yapmanız gereken cep telefonunuzun işletim sistemine göre AppleStore, Google Play’den  PlayStation (PS) uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve PSN hesabınızla oturum açmanız gerekiyor.

PS uygulamasını indirmek için https://www.playstation.com/en-tr/playstation-app/#download adresini ziyaret edebilirsiniz.

PS uygulaması, birçok özelliği sizin kullanımınıza sunar. Kullanıcı ara yüzü ve sunduğu seçeneklerle çok işinize yarayacaktır. Eğer PS Store’u taramak ve üzerinde oyunlar satın alabilirsiniz, oyunlarınızın kütüphane görüntülemek gibi PSN profilin düzenlemek parçaları, PS4 profil avatar değişen ve PlayStation Mesajlaşma özelliğinin kullanırlar.

Adım 2: PS4’ünüzü PS5’inizi Birincil PS4’ünüz veya PS5’iniz Olarak Ayarlayın

PS uygulamasına oturum açtıktan sonra yapmanız gereken ikinci iş ise PS4’ünüzü birincil PS4’ünüz olarak ayarlamanız gerekir. PS4’ünüz zaten birincil konsolunuz olabilir, ancak Ayarlar > Hesap Yönetimi > Birincil PS4’ünüz Olarak Etkinleştir seçeneğine giderek hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Altta, PS4’ünüzün birincil PS4’ünüz olup olmadığını söyleyen bir metin olacak. Değilse, Etkinleştir’i seçin. Bir PS4’ünüz varsa, onu ne olursa olsun birincil PS4’ünüz yapmalısınız. Birincil bir PS4’e sahip olmanın muazzam bir avantajı, dijital PS4 oyunlarını çevrimdışı oynayabilmenizdir.

Adım 3: PS4’ünüzü  Telefonunuza Bağlayın

Artık PS uygulamasında oturum açtığınıza ve PS4’ünüzü birincil PS4 olarak ayarladığınıza göre, şimdi ikisini birbirine bağlayalım. PS uygulamasında Oynat bölümüne gidin ve ayarlarınıza erişmek için dişli simgesine dokunun. Ardından, Konsol Yönetimi altında Konsolu Uygulamaya Bağla öğesini seçin. Birincil PS4’ünüz burada görünmelidir. PS4 konsolunuzu seçtiğinizden emin olun ve Onayla’ya dokunun.

Playstation APP Ne İşe Yarar?

Playstation APP ne işe yarar konuyla ilgili webtekno sitesi bir video paylaşmış. Bizler de merak edenler için paylaşalım istedik. Hepinize iyi seyirler.

Ayrıca Bakınız.  Araç Bakımı ve Tamiratında Yetkili Servis Mi Özel Servis Mi - 2021

Merak edenler için ise birkaç okuma önerisinde bulunmak isteriz.

Elmasoğlu, K. (2017). Sanal Marka Topluluklarının Markalama Çerçevesinde Kullanımı: PlayStation Türkiye Forumu Örneği . Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dergisi , (28) , 224-240 . DOI: 10.31123/akil.437615 https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/495579

Tel, M. (2020). Profesyonel Futbolcuların Bilgisayar – İnternet Ve Playstation Oyunları Kullanımına İlişkin Görüşleri . OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi , 15 (26) , 4334-4361 . DOI: 10.26466/opus.627504 https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1133833

 



Cevap bırakın