Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Fenerbahçe Frankfurt UEFA Avrupa Ligi Canlı Şifresiz İzle

2021 Frankfurt Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Canlı Şifresiz İzle

Fenerbahçe 2021-2022 Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda Almanya’nın güçlü takımlarından Eintracht Frankfurt takımıyla karşılaşacak. Frankfurt stadyumunda Türkiye saati ile 22:00’da başlayacak karşılama Fenerbahçe SK ve taraftarları için ise ayrı bir önem taşıyor. Uzun yıllardır Türkiye ve Avrupa’da taraftarın beklentisini karşılayacak bir başarı elde edemeyen Fenerbahçe için 2021-2022 UEFA Avrupa Ligi başka bir anlam taşıyor. Hiç kimsenin beklemediği bir şekilde Vitor Pareira’nın takımın başına gelmesi, Pareira yönetiminde hazırlık maçları dahil tüm resmi maçlarınında mağlubiyet almayan Fenerbahçe’den beklentiler bu yıl çok yüksek.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi serüveniyle ilgili yazdığımız aşağıdaki yazıda Fenerbahçenin UEFA Avrupa Ligi maçlarının canlı şifresiz izlemek için neler gerektiğinden bahsetmiştik ve şifresiz bir yayın olması halinde sizlerle paylaşacağımızı duyurmuştuk.

2021 Fenerbahçe Avrupa Ligi Maçları Canlı Şifresiz İzlemek İçin Ne Gerekli – 2021

Fenerbahçe Frankfurt UEFA Avrupa Ligi Canlı Şifresiz İzle

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yayın haklarını Türkiye’de Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu EXXEN Platformu satın almıştı. Bu platform internet üzerinden yayın yapıyor ve abonelik sistemi ile kullanıcılarına ulaşıyor.

Fenerbaçe – Frankfurt UEFA Avrupa Ligi Canlı Şifresiz izle ile müjdeli haber Azerbaycan’dan geldi. Azerbaycan’ın CBC Sport HD kanalı Fenerbahçe’nin Frankfurt karşılaşmasını canlı şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

Fenerbaçe – Frankfurt maçı Azerbaycan CBC Sport kanalı tarafından 16 Eylül Perşembe günü saat 22:00’da canlı şifresiz yayınlanacak. Maçı şifresiz izleyebilmek için internette çok sayıda web sitesi bulunuyor. Bizler de embed edebileceğimiz bir yayın bulabilirsek buradan sizlerle paylaşacağız. Bunun dışında.

Ayrıca Bakınız.  2021 Galatasaray-St. Johnstone Maçı Canlı Şifresiz İzlemek için Ne Gerekli

https://www.canlitv.me/cbc-sport

https://www.canlitv.page/cbc-sport

sitelerini de ziyaret edebilirsiniz.

CBC Sport HD Frekans Bilgileri

  • Uydu: AzerSpace 46°
  • Frekans: 11134
  • Polarizasyon: H / Yatay
  • Sembol: 27500
  • FEC: 5/6

CBC Sport Nasıl Canlı Şifresiz İzlenir

CBC Sport Canlı Şifresiz İzle Biss Key
CBC Sport Canlı Şifresiz İzle Biss Key

 

 



1 yorum
  1. […] 2021 Avrupa Ligi Eintracht Frankfurt Fenerbahçe Canlı Şifresiz İzle […]

Cevap bırakın