Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Mucize Doktor Nerede Çekiliyor – Hangi Hastanede Çekiliyor – Berhayat Hastanesi

2021 Mucize Doktor Nerede Çekiliyor – Hangi Hastanede Çekiliyor – Berhayat Hastanesi

Mucize doktor dizisi Fox TV’de yayın hayatına başladığı ilk günden beri konusu ve oyuncu kadrosuyla birçok izleyicinin ilgisini çekiyor. Her hafta perşembe günü saat 20:00’da yayınlanan dizi Güney Kore’de yayınlanmakta olan The Good Doctor dizisinden uyarlamadır. Mucize Doktor Ali Vefa uzak ve erişimi zor bir köyde otizmli (Savant Sendromu) ile dünyaya gelmiştir. Ali Vefa’nın cerrah olma yolunda yaşadıklarını anlatan Mucize Doktor dizisine ilişkin izleyiciler ise Mucize Doktor Nerede Çekiliyor, Mucize Doktor Hangi Hastanede Çekiliyor, Mucize Doktor Berhayat Hastanesi neresi sorularının yanıtlarını merak ediyor. Yazımız tüm soruların yanıtlarını veriyor.

Mucize Doktor Berhayat Hastanesi Neresi
Mucize Doktor Berhayat Hastanesi Neresi

Mucize Doktor Nerede Çekiliyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor ilk bölümlerinde Ali Vefa’nın doğduğu yerleri canlandırmak amacıyla ve senaryo gereği tren garının bulunduğu, dağlık ve yeşil bir doğası olan bir bölge aramış ve nihayetinde çekimleri Bilecik’te yapmaya karar vermişler. Dizinin ilk sahnelerinin geçtiği yer ise Bilecik Merkez’e bağlı aynı zamanda da göçmen köyü olan Küplü, Başköy, Dereköy ve Gülümbe köyleridir.

Mucize Doktor Hangi Hastanede Çekiliyor? Berhayat Hastanesi

Mucize Doktor dizisinin çekildiği nam-ı diğer Berhayat Hastanesi İstanbul ili Pendik ilinde faaliyetini sürdüren ve Trabzonspor Eski Başkanı Muharrem Usta’nın sahip olduğu VM Medical Park Hastanesidir.

Ayrıca Bakınız.  Masumiyet Dizisi Hangi Üniversitede Çekiliyor?


Cevap bırakın