Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Dila Kent Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Dila Kent Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Dila Kent son dönemde hayatımıza giren sosyal medya fenomenlerinden ve birazda infuleanserlarından birisi. Her geçen gün artan hayran kitlesiyle daha da fazla kişiye ulaşmayı başaran Dila Kent’le ilgili birçok konu internetten araştırılıyor. Özellikle kim olduğu ve özel yaşantısına ilişkin konular merak edilirken bir de Dila Kent’in nerede oturduğu Evinin nerede olduğu da sıklıkla merak edilen ve aranan konular arasında geliyor. Peki Dila Kent Kimdir?

Dila Kent Kimdir?

Gerçek ismi Dila soyadı ise Bozkaya’dır. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Aslında bu başarısındaki en önemli neden sempatik kişiliği ve ilgi çeken videolarıdır. Doğum yeri İstanbuldur. Ünlü youtuber Dila Kent’in memleketi aslen nereli olduğu sorusuna İstanbul cevabını verebiliriz.

Dila Kent Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022
Dila Kent Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Youtube kanalını açmaya karar vermiştir. Özellikle hem okuduğu bölüm, hem de barbie bebeklere olan düşkünlüğü sebebi ile böyle bir karar vermiştir. Kanalında Challenge, eğlence, oyun, slime ve slime challenge gibi bir sürü eğlenceli ve komik videoları takipçileri ile paylaşmaya devam etmektedir.

Dila Kent Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Günümüzde yaşantısını ailesi ile birlikte İzmir’de sürdüren Dila, ailenin tek çocuğudur. 1994 İstanbul doğumlu olan Dilanın boyu 1.60 cm, kilosu 46, burcu terazi, göz ve saç rengi ise kahverengi’dir.

Dila Kent Sosyal Medya Hesapları

İnstagram: @dilakentyoutube 169bin takipçi sayısına sahiptir.
Twitter: @dilakentyoutube 993 takipçi.
Youtube: @BarbieKent 3,61 Milyon Abone sayısı ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Ayrıca Bakınız.  Kerem Bursin Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Dila Kent kendisiyle ilgili merak edilen soruları resmi YouTube kanalı üzerinden çektiği bir video ile paylaştı. Videoyu izlemek ve Dila Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki videoyu tıklayınız.



Cevap bırakın