Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Danla Bilic Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Danla Bilic Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Danla Bilic son dönemin sosyal medya fenomenlerinden birisi. Hayatımızın farklılaşması ile birlikte sosyal medyanın etkisi de hayatımızda başka bir yerde ve biçimde yer bulmaya devam ediyor. Anlaşılan o ki bundan sonra da bu etki daha da artarak devam edecek. Teknolojinin artması, mobilizasyonun kolaylaşması ve internet hızlarının olumlu yönde değişmesiyle birlikte sosyal medyada daha da önemli bir hal alacak gibi görünüyor. Danla Biliç ise sosyal medyanın son dönemde parlayan yıldızlarının arasında yer alıyor.

Danla Bilic Kimdir?

5 Ekim 1994 yılında Kütahya’da dünyaya gelen Danla Bilic’i sosyal medyada bu kadar meşhur eden şey ise paylaştığı makyaj videoları oldu. Son olarak Acun Ilıcalı’nın Televizyon kanalı TV8’de yayınlanan Survivor programında yarışmacı olarak katılan Cemal Can ile olan diyalogları, açıktan destek vermesi de bu bilinirliği büyük oranda artırdı. Danla Biliç’in bu kadar etki oluşturmasındaki etmenlerden birisi de aldığı eğitim olabilir. Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünde öğrenim gören Danla Biliç’in asıl adı ise Neslihan Damla Akdemir Terazi burcu olan Danla Biliç Nerede Oturuyor, Nerede Yaşıyor ve Evi Nerede gelin hep birlikte bakalım.

Danla Biliç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Danla Biliç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Danla Biliç Nerede Oturuyor, Nerede Yaşıyor, Evi Nerede

Danla Bilic İstanbul’da ikamet ediyor. Kendisine ait bir evi olmayan Biliç kiralık bir evde oturuyor. Danla Biliç bu evi tercih etmesindeki en önemli nedeni ise sahip olduğu evin giyinme odası ve gardrobu olduğunu söyledi.

Dairenin sahibi Rachel Araz ile eşi Sami Kiresepi. Rachel Araz ikinci doğumdan sonra “Eve sığamıyorum” diyerek aynı semtte başka bir daireye geçmiş.

Ayrıca Bakınız.  Özlem Tekin Evi Nerede? Nerede Yaşıyor? Kimdir? Yaşı Kaç? Nereli? Evli Mi?

Danla Biliç hakkında daha detaylı bilgi edinmek için ise https://tr.wikipedia.org/wiki/Danla_Bilic adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın