Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Farmasi Giriş, Üye Girişi, Online Katalog, Üyelik Ürünleri – 2021

Farmasi denilince eminiz ki özellikle kadınların aklında bir ışık parlıyor. 1950 yılında Cevdet Tuna tarafından firmanın temelleri sayılacak bir girişimle Tuna ilaç üretimine başladı. 2000 yılına gelindiğinde ise Cevdet Tuna yaklaşık yarım asırlık birikimini Farmasi markası ile başka bir boyuta taşıdı. 2010 yılında doğrudan satış yöntemi ile inanılmaz bir ivme kazanan firma bugün dünyanın en büyük doğrudan satış firmaları arasında yer alıyor. Aslında bu anlamda elde ettiği başarının geleceği 2008 yılında Farmasi firmasının ihracatta ülkemizde birinci olmasıyla kendini gösteriyordu. Farmasi firması bugün dünyada 26 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve bu operasyonların tamamını başlangıcını İstanbuldan yapıyor.

Farmasi Giriş, Üye Girişi, Online Katalog, Üyelik Ürünleri 2021
Farmasi Giriş, Üye Girişi, Online Katalog, Üyelik Ürünleri 2021

Farmasi Üyelik Girişimci Girişi

Farmasi birçok kişi için bir kozmetik firması olsa bile hatırı sayılır bir kitle için de bir iş. Doğrudan satış yöntemi ile Farmasiye ait binden fazla kozmetik ürününü isterseniz kendiniz için farmasi üyelik ile indirimil alabilir yada Farmasi girişimci olup farmasi ürünlerini pazarlayarak para kazanabilirsiniz. Size Farmasi firması bireysel satıcı olmanın ötesinde de iş olanakları sunuyor. İsterseniz kendi ekibinizi oluşturarak ekibinizle birlikte yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Bu vaatlerin tamamı Farmasiye ait.

Farmasiye Nasıl Üye Olabilirim? Farmasi Üyelik Ücretli Mi?

Farmasiye üye olmak için yapmanız gereken sadece firmanın web sitesine girerek girişimci ol seçeneğini seçmek, 18 yaşından büyük olmak ve gerekli alanları doldurmak. Bunun dışında bir farmasi temsilcisi ile irtibata geçebilir isterseniz onun üzerinden de üyelik gerçekleştirebilirsiniz. Bu durum bütünün bir parçası olmak anlamına gelecektir ki sizi üye yapan kişi de sizinle birlikte kazanmaya devam edecektir. Farmasiye üye olmak ise tamamen ücretsiz.

Ayrıca Bakınız.  Kore Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Nasıl Siyariş Verebilirim? Siparişlerim Ne Kadar Sürede Gelir?

Farmasiye üye olduktan sonra isterseniz kendiniz için isterseniz de müşterileriniz için web sitesi üzerinden Farmasi Girişimci Giriş yaparak sipariş verebilirsiniz. Verdiğiniz siparişler ise kargo ve firmanın yoğunluğuna göre 3 ila 7 gün içerisinde teslim edilecektir. Genellikle bu zamana uygun hareket edilse de genel olarak yaşanan yoğunluklardan etkilenilebilinmektedir.

Farmasi Online Katalog

Farmasi binin üzerindeki ürünlerini tanıtabilmek, yaptığı indirimlerden ve kampanyalardan müşterilerini, girişimcilerini ve danışmanlarını haberdar edebilmek için basılı katalog ve Farmasi online katalog kullanmaktadır. Güncellemeleri ve bilgilendirmeleri bu kataloglar üzerinden yapan firma faaliyetlerinin başlangıcında ve internetin günümüzdeki kadar sıklıkla kullanılmadığı dönemlerde basılı katalog tercih ederken günümüzde bu uygulamadan biraz daha uzaklaşarak online katalog kullanmaktadır.

Farmasi Ürünleri

Farmasi binin üzerindeki ürün gamıyla inanılmaz bir yelpazede ürün geliştirmekte ve üretmektedir. Farmasi sarımsaklı şampuan, erkek ve kadın parfüm, ruj, rimel, at kestanesi, kolajen, şampuan, fondoten, diş macunu, güneş kremi, krem gibi daha sayamayacağımız birçok ürünü satmaktadır.

Farmasi Başlangıç Paketi

Farmasiye üyelik ücretsiz olsa da yeni üyelerine ve girişimcilerine yönelik kampanyalar yapıyor. Farmasi başlangıç paketi ile de bir nebze motivasyonu artırmaya çalışan firmanın başlangıç paketleri belirli dönemlerde içerik ve fiyat açısından değişiyor. Bu yazının kaleme alındığı Temmuz 2021 tarihinde farmasi başlangıç paketinde;

√ 1 adet Eurofresh Misvaklı Beyazlatıcı
Diş Macunu – 112 gr
√ 1 adet BB Krem Açıktan Ortaya – 50 ml
√ 1 adet Dr. C. Tuna Çay Ağacı
Temizleme Mendili – 20 Adet
√ 1 adet Dr. C. Tuna Aktif Karbon
Siyah Maske- 20 ml
√ 1 adet Mr. Wipes Çok Amaçlı
Temizleyici – 500 ml
√ 1 adet Katı Sabun
√ 1 adet Dr. C. Tuna Masaj Jeli – 125 ml
√ 1 adet Dr. C. Tuna Vitalizing
Şampuan – 225 ml
√ 1 adet Farmasi Girişimci
El Kitapçık Seti
√ 1 adet Farmasi Katalog
√ 1 adet Parfüm Tester – 1,4 ml
√ 1 adet 4’lü Tester Saşet – 2,5 ml
√ Özel Set Kutusu

Ayrıca Bakınız.  Sabahleyin aç karna limonlu su içmek zayıflatır mı?

yer alıyor. Yukarıdaki bu ürünlerin tamamını ise başlangıç paketi olarak Farmasi 300TL yerine 84,99TLye veriyor. Başlangıç paketinden yararlanmak için yeni üye olmanız ve daha önce herhangi bir sipariş vermemeniz yeterli.



Cevap bırakın