Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Tuğkan Gönültaş Elraen Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Tuğkan Gönültaş Elraen Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Tuğkan Gönültaş Elraen son dönemin ünlülerinden. Sosyal medyada gün geçmiyor ki yeni bir isim karşımıza çıkmasın ve popüler olmasın. Teknolojinin ve internetin yaygınlaşması bu süreci de daha da hızlandırdı. Yarınlar ise nelere gebe şimdiden hayal dahi edilemiyor. Özellikle metaverse’in konuşulduğu bu günler yarınlar için bambaşka bir hayatın bizi beklediğini gösteriyor. Tuğkan Gönültaş Elraen ise bugünlerin tanınmış fenomenlerinden.

Tuğkan Gönültaş Kimdir? Nereli? Yaşı? Boyu? Sevgilisi?

Tuğkan Gönültaş sosyal medya da tanınan adı ile Elraenn 27 Aralık 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Tuğkan Gönültaş memleketi aslen Ağrı ilimizdir.

Tuğkan Gönültaş Elraen Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir
Tuğkan Gönültaş Elraen Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir

Tüm dünyada popüler uygulamalar arasında yer alan Twitch uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği yayınlarla yıldızı parladı. YouTuber ve Twitch yayıncısı Tuğkan Gönültaş (Elraenn) internet dünyasında ve sosyal medya kanallarında ilk defa Twitch üzerinden Elraenn ismini kullanarak tanındı. Tuğkan Gönültaş sanal dünyada kariyerini ilk kez yayın hayatına adım attı. Twitchplatformunda  Mount & Blade oyunları ile ün kazandı.

Twitch kanalında samimi üslubu ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeken Tuğkan Elraenn Gönültaş çocukken yılları egzotik hayvanlara ilgi duymaya başladı. Youtube hesabında egzotik hayvanlarla ilgili videolar çeken Tuğkan Gönültaş  JTG’ye katılan isimler arasındadır. Tuğkan Elraenn Gönültaş GTA 5 role play ile ülkemizde ve dünyada en çok izlenen yayıncılar arasındadır.

Tuğkan Gönültaş videolarına karınca videoları çekerek başladı.  Ardından Youtube kanalı Karınca Çiftliğim platformunda farklı egzotik hayvanları konu edinen videolar yayınlamaya başladı.  Yasal CITES belgesine sahip olan yayıncı ve youtuber tehlikeli olmayan canlıları besleyen videolar yayınlamaktadır. Video içeriklerinde bitki akvaryumu, deniz akvaryumu konseptlerinde piton, çiyan kurbağa, yılan türleri ve tarantula gibi hayvanları besleyen Tuğkan Gönültaş takipçileri tarafından ilgi odağı haline gelmiştir.  Hayvanlarını beslerken hayvanlarla kurduğu diyaloglar iyi bir hayvan sever olduğunun kanıtı niteliğindedir. Tuğkan Gönültaş sürüngen ve egzotik hayvan türlerine karşı olan ön yargının azalması videolar üretmektedir. Günümüzde çalışmalarını sürdürmektedir.

  • Kilosu: 84
  • Boyu: 1.88
  • Yaşı: 35
  • Burç: Oğlak
  • Doğum tarihi: 1987
  • Memleketi: Ağrı
  • Yaşadığı Yer: İstanbul
Ayrıca Bakınız.  2021 TRT Gönül Dağı Kellerin Rıfat Kimdir - Çaycı Rıfat Kimdir

Tuğkan Gönültaş Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Oyun tutkunu ve yayıncı Tuğkan Gönültaş, İstanbul’da eğitim hayatına başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Yeditepe Üniversite Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümünde sürdürdü ve bu alandan mezun oldu.

Eğitimine ilişkin olarak ayrıca Amerika’da yaşamayan ve eğitim alan Tuğkan Gönültaş askerlik için yurda döndükten sonra iş hayatına atıldı ve tekstil dünyasında kendi markası olan Eightborn ile devam etti. Tuğkan Gönültaş eğitimleri arasında tiyatro eğitimi ve oyunculuk eğitimleri de yer almaktadır.

Tuğkan Gönültaş Sosyal Medya Hesapları

Tuğkan Gönültaş YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/c/Elraenn

Tuğkan Gönültaş Twitter Hesabı: https://twitter.com/elraenn

Tuğkan Gönültaş Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/tugkangonultas/

Tuğkan Gönültaş TikTok Hesabı: https://www.tiktok.com/@elraenediitx

Tuğkan Gönültaş Twitch Hesabı: https://www.twitch.tv/elraenn



Cevap bırakın