Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Metaverse ve Meta Veri Deposu Nedir Kurucusu Kimdir Coinler Nereden ve Nasıl Alınır 2021-2022

Metaverse ve Meta Veri Deposu Nedir Kurucusu Kimdir Coinler Nereden ve Nasıl Alınır 2021-2022

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, Metaverse’in sosyal ağda bir sonraki adım olduğunu söylüyor. Teknoloji, insanların sanal bir dünyada etkileşim kurmasını sağlayan metaverse’ü kullanabilmek ve Bu sanal dünya da yer alabilmek için bir VR kulaklığı veya artırılmış gerçeklik gözlüğe sahip olmalısınız. Metaverse dünyasında, gerçekçi hologramlar fiziksel çevreye yansıtılır. Örneğin; dijital bir bina tasarımı bir mimarın ofisine yansıtılabilir. Bir arkadaş, fiziksel olarak orada olmadan bir konsere katılabilir.

Metaverse Kurucusu Kimdir?

Metaverse’ün dününü ve bugününü değerlendirecek olursak birçok kişi zaten metaverse üzerinde hak iddia ediyor ve birçok şirket metaverse’in yaratılması üzerinde çalışıyor. Metaverse, sosyal bağlantı, deneme, eğlence ve kâr için aynı zamanda kullanıcılarına bir fırsat sunar. Bu nedenle Microsoft ve Facebook, sanal dünyada kendi platformlarını geliştirdiler. Zuckerberg, Mayıs 2021’de CNET’e şirketinin yeni bir tür sanal dünya ile yaptığı deneyler hakkında bir mülakat verdi ve firmasının yapmış olduğu çalışmalardan bahsetti. Yakın gelecekte, Microsoft ve Facebook gibi dünyanın önde gelen firmalarının geliştirdiği bu teknolojiler genel halkın kullanımına sunulacak.

Metaverse Kurucusu Kimdir
Metaverse Kurucusu Kimdir

Metaverse Nedir?

Metaverse sınırsız bir kavramdır. Birçok farklı amaç için kullanılabilir ve amacı kişiye ve beklentilerine bağlıdır. Metaverse Çeşitli nedenlerle kullanılabilir. Bunların arasındaki en önemli gerekçe ise fiziksel öğelerin yerini almak için kullanılabilir olmasıdır. Metaverse’ün sunduğu olanaklarından en popülerinden birisi, kendi evinizin rahatlığını bırakmak zorunda kalmadan herhangi bir ortamda herhangi biriyle etkileşim kurabilecek olmanızdır. Aynı zamanda metaverse insanların farklı sosyal medya platformlarını ve cihazlarını kullanmalarına da olanak tanır.

Ayrıca Bakınız.  3600 Ek Gösterge Nedir Öğretmen Hemşire Polis İmam Son Durum 2021-2022

Metaverse ile Neler Yapılabilir?

Metaverse aslında bugün geliştirilmiş gibi düşünülse de aslında var olan bir gerçek. Video oyunlarında kullanılan sanal gerçeklik metaverse’ün ta kendisidir. Özellikle koronavirüs salgınının etkisiyle birlikte alışveriş, sosyalleşme ve çalışma dahil birçok şeyin daha da fazla internete taşınması bu değişimin daha da hızlı gerçekleşmesine neden olacak. Gelecekte, sanal bir dünyada “metaverse”de yaşayacağız. Teknoloji zaten orada ve interneti eskisinden daha erişilebilir hale getirecek. Öyleyse şu soruyu sormanın zamanı geldi.

Metaverse Nedir
Metaverse Nedir

Metaverse, insanların başkalarıyla etkileşime girebileceği sanal bir alandır. Örneğin, video oyunları gerçek yaşam durumlarını simüle edebilecektir. Metaverse’in bazı örnekleri, video oyunları gibi olacak kadar gelişmiş olacaktır. Bu tür etkileşimlerden bazıları gerçek dünyada zaten oluyor. 2022’de karma gerçeklik teknolojisi Teams ile entegre edilecek. Bu, insanların gerçek dünyayı taklit edebilecek tamamen özelleştirilmiş avatarlar oluşturmasını sağlayacaktır.

Metaverse Amacı Nedir?

Metaverse, insanların etkileşimde bulunabileceği, inebileceği ve nesneler edinebileceği sanal bir dünya olabilir. Kullanıcının bu sanal dünyadaki diğer kullanıcılarla etkileşime girebileceği gerçek dünya simülasyonudur. Gerçek dünyanın kuralları hala geçerlidir. Ancak, metaverse’de bir kişi istediği her şeyi görebilir. Bir oyun içinde bütün bir dünya yaratmak mümkündür.

Metaverse, İnternet’in gerçek dünya versiyonudur. Metaverse, kendi fiziksel dünyasının yanı sıra kendi e-ticaret sistemine de sahip olacak. Temel konsept, sanal dünyalarınkine benzer. İkisi arasındaki temel fark, sanal dünyanın gerçek dünyanın gerçek dünya versiyonu olmasıdır. Sanal alemde, kullanıcılar bu alanda kendi sanal dünyalarını yaratmayı seçebilirler.

Metaverse Meta Veri Deposu Nedir
Metaverse Meta Veri Deposu Nedir

Metaverse Meta Veri Deposu Nedir?

Metaverse, insanların diğer insanlarla etkileşime girebileceği sanal bir dünyadır. Sanal bir dünyada, diğer kullanıcılarla etkileşime girebilirsiniz. Bir meta veri deposunda, dijital avatarlarınızı sanal alandaki diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Sanal dünyada diğer insanlarla sohbet edebilirsiniz. Sanal gerçeklikte herkes birbiriyle tanışabilir ve etkileşime girebilir. Bu bir oyun değil. Gerçek dünya sanal dünyasıdır.

Ayrıca Bakınız.  Evde Kendi Organik Bahçenizi Kurmanın Püf Noktaları - 2023

Metaverse, fiziksel ve sanal dünyayı kapsayan sanal bir alemdir. Bir metaverse’de insanlar sanal ortamlarda oluşturabilir, oynayabilir, oluşturabilir ve rekabet edebilir. Bir oyunun farklı karakterlerin avatarları olacak, ancak insanlar dijital dünyada kendi kişisel sanal dünyalarını da yaratabilirler. Bu aynı zamanda, bireylerin ve işletmelerin deneyimler oluşturmasına olanak tanıyan kendi kendine yeterli bir ekonomi olacaktır. Metaverse, birden fazla ürün, dil ve teknoloji katmanına sahip olacaktır.

Metaverse Coinler Nereden Nasıl Alınır?

Metaverse’in bugünler de yüksek sesle konuşulması yatırımcıların da ilgisinin bu yöne kaymasına neden oldu. Özellikle bitcoin ve alt coinleri kullanarak yatırım yapan çok sayıda yatırımcı için yeni bir alan olarak ortaya çıkan metaverse coinleri nasıl alınır sorusu ise merak konusu olmaya başladı. Aslında metaverse coin almak diğer bitcoin ve alt coin yatırımcıları için hiç yabancı olmadıkları bir yatırım şekli. Bitcoin ve alt coinler nasıl alınıyorsa metaverse coinler de aynı şekilde alınabiliyor. Burada yatırımcının en çok dikkat etmesi gereken konu ise metaverse coin satan güvenilir bir araç bulmak.

Metaverce Coinleri Nedir?

  1. Decentraland (MANA) – 3,35 dolar Oyuncuların arazi satın almalarına ve sanal evreni keşfetmelerine olanak tanıyan 3D blok zinciri tabanlı bir meta veri deposuna sahiptir. MANA, ayrica buyuk borsalarda islem goren ATH yapmis musteri yapmis olmasi
  2. Sandbox (SAND) – 5,04 dolar Sandbox açık ara bu listedeki en iyi projelerden biri. Bir 3D Metaverse’e sahip.
  3. UFO Gaming (UFO) – 0,00002176 dolar. Geleneksel oyunları blockchain teknolojisiyle bir araya getirmeyi amaçlayan bir play-to-earn platformudur.
  4. Bloktopia (BLOK) – 0.07624 dolar 21 katlı bir gökdelene sahip sanal bir metaverse dünyasıdır.
  5. CEEK – 0,574 dolar. Dijital içerik yaratıcılarını hayranlarıyla buluşturarak müzik akışı ve yayıncılığının geleceği olmayı hedefliyor.
  6. Starlink (STARL) – 0,0000446 dolar. Gerçekten merkezi olmayan ilk Metaverse’i yaratmayı hedefliyor.
  7. Wilder World (WILD) – 3,83 dolar. Unreal Engine 5 ile inşa edilmiş, Ethereum tabanlı, sürükleyici bir 5D Metaverse’dir.
  8. Star Atlas (ATLAS) – 0.114 dolar. SOLANA üzerine inşa edilmiş yeni nesil bir sanal metaverse’dir.
  9. Alien Worlds (TLM) – 0,243 dolar. Ethereum, WAX ve BSC’e bağlı merkezi olmayan bir Metaverse’e sahiptir
  10. ERedFOX Labs (RFOX) – 0.134 dolar. RedFOX ekosistemini güçlendiren ve bir ödeme şekli olarak hareket eden platformun yerel tokenidir.
Ayrıca Bakınız.  Offshore ve Outsource: İş Dünyasındaki Farklar ve Etkileri

Yukarıdaki metaverse coinler yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte sadece tanıtım amaçlıdır.

Bu token’larin tamami Binance’da yok tabii Rüştlerini ispat edecekler, hacimleri artacak ve daha sonra Binance ve diger borsalara girecekler Hepsini buldugum tek platform GATE İ O oldu Kaydolun takip edin Buyrun Referans linki Gate’te hesabi olmayanlar icin :

GATE de hesabi olmayanlar için referans linki :

https://gate.io/signup/9205019

100 dolarlik coin hediyesi de var

Konuyla ilgili birkaç uzman videosunu da aşağıya bırakıyorum. Hepinize bol şans.

Daha fazla Bilgelik için Aplikasyonumuzu indirebilirsiniz. İndirmek için simgeye tıklayınız.



Cevap bırakın