Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Veeam Nedir Nasıl Kullanılır Ne İşe Yarar – 2021

Veeam Nedir Nasıl Kullanılır Ne İşe Yarar – 2021

Gündelik yaşantımızın her bir bölümünün dijitalleştiği günümüz dünyasında bu dönüşümü 2019 yılından beri dünyanın her yerinde yaşanan koronavirüs salgını bu süreci daha da hızlandırdı. Artık hemen hemen tüm işlerimizi çevrimiçi ortamlara taşıyoruz. Dünlerde belirli düzeyde internet kullanımı ile sınırlı olan dijitalleşme artık alışverişin, devlet işlerinin, iş yaşamlarının dijitalleşmesiyle de başka bir boyut kazandı. Hal böyle olunca da üretilen verinin büyüklüğü de her geçen gün arttı. Artan bu verinin saklanması, korunması ve yedeklenmesi ise bu gelişimle birlikte daha da sorunlu bir hale geldi ve yönetilmesi zor bir hal aldı. Bu gelişmeler yaşanırken bahse konu olan sanal makinelerin yedekleme yazılımları geliştirilmeye başlandı. Veeam ise felaket kurtarma teknolojisi geliştiren yaklaşık 40 ülkede faaliyetini sürdürüne 2006 yılında kurulmuş İsviçre menşeili binlerce çalışanı olan ve yüzbinlerce müşterisi olan bir firma. Veeam firmasının amiral gemisi uygulaması ise Veeam Backup and Replication.

Veeam Nedir Nasıl Kullanılır
Veeam Nedir Nasıl Kullanılır

Veeam Nedir Nasıl Kullanılır?

Veeam Backup and Replication uygulaması şirketlere ait uygulama ve verilerin yedeklenmesini, kurtarma ve replikasyonu için geliştirilmiş dünyanın en iyi uygulamalarından birisi. Çok sayıda bulut yedekleme hizmeti ve hipervizörlerle sorunsuz çalışabilen yazılım sanallaştırılmış veri merkezi bileşenleri, fiziksel sunucular veya bulut tabanlı altyapılarda rahatlıkla kullanılabilir.

Veeam Backup and Replication uygulamasının en güçlü yanı; bir sanal makineyi geri yüklemeye gerek kalmadan anında kurtarabilmesidir. Bu işlemi ise aracısız, imaj tabanlı yedekleme ile çalışan Veeam Backup and Replication birçok uygulama için 15 dakikadan çok daha kısa bir sürede verileri kurtarabilme kabiliyetine sahiptir.

Ayrıca Bakınız.  Windows 10 Güncellemesi Mavi Ekran Kabusunu Geri Getirdi
Veeam Ne İşe Yarar
Veeam Ne İşe Yarar

Veeam Ne İşe Yarar – 2021

Veeam Backup & Replication;uygulamasına ilişkin Veeam Firmasının yaptığı açıklama ise şöyle; VMware, AWS, Microsoft Azure, Windows, Linux, NAS ve kurumsal uygulamalar dahil olmak üzere çeşit çeşit kritik iş yükünüz için yedekleme, kurtarma ve replikasyon sağlar.

Veeam Nedir‘e ilişkin Turhost firması özet bir açıklama yapmış ve ürünü kısaca şöyle özetlemiştir. Farklılaşan iş gereksinimlerine uygun çözüm arayışında olan ve yeni dijital ürünler sunma niyetinde olanların faydalanabileceği hızlı ve güvenilir bir yedekleme yazılımı tasarlayan öncü şirkettir.

Veeam Software’e ilişkin detaylı bilgi almak için https://tr.wikipedia.org/wiki/Veeam_Software adresini ziyaret edebilirsiniz.

Veeam Backup & Replication Kurulumu

Veeam Backup & Replication uygulamasının kurulumu Veeam firmasının resmi YouTube kanalından izlemek için aşağıdaki videyou izleyebilirsiniz.

Adım Adım Bing Webmaster Toolsa Kayıt Olma 2021



3 Yorumlar
  1. […] Veeam Nedir Nasıl Kullanılır Ne İşe Yarar – 2021 […]

  2. […] Veeam Nedir Nasıl Kullanılır Ne İşe Yarar – 2021 […]

  3. […] sunucular, VMware ana bilgisayarları ve uygulamalar için temel yukarı/aşağı ve performans […]

Cevap bırakın