Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Masumlar Apartmanı Esat Uğur Uzunel Kimdir – Evi Nerede – Nerede Yaşıyor

2021 Masumlar Apartmanı Esat Uğur Uzunel Kimdir – Evi Nerede – Nerede Yaşıyor

Son dönemde TRT dizileri ülkemizde çok geniş bir kitlece takip ediliyor. Bu durum doğal olarak dizilerde oynayan karakterlerin kim olduğunun da merak edilmesine ve çok sıklıkla aranmasına neden oluyor. Bu yazımızda TRT ekranlarında yayınlanan ve çok büyük bir izleyici kitlesine sahip Masumlar Apartmanı’nda Esat karakterini canlandıran oyuncuyu tanımaya çalışacağız. Peki Masumlar Apartmanı Esat Kimdir? Uğur Uzunel Kimdir? Uğur Uzunel Nerede Yaşıyor? Kaç Yaşında? Masumlar Apartmanı Evi Nerede , Uğur Uzunel Evi Nerede sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Masumlar Aparmanı Esat Kimdir? Uğur Uzunel Kimdir?

TRT’nin fenomen dizisi Masumlar Apartmanında Esat karakterini canlandıran oyuncu Uğur Uzunel’dir. 12 Kasım 1988 İzmir doğumludur. Doğduğu yerin tam adresi ise İzmir’e bağlı Konak ilçesinde yer alan Kadifekale’dir. Uğur Uzunel uzunca bir süre (lise eğitiminin sonuna kadar) İzmir Bornova’da yaşamıştır. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Uğur Uzunel hem alaylı hem de okullu diyebileceğimiz bir sanatçıdır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat dalında yükseköğretim öğrenimini tamamlamıştır. Ailesinin hayatının her anında yanında olduğunu ve desteklediğini mülakatlarında dile getiren oyuncu sadece üniversite çağına geldiğinde babasının da bir asker olması nedeniyle askerlik mesleğini tercih etmesini istediğini belirtmiştir.

Uğur Uzunel Kaç Yaşında?

Uğur Uzunel 16.05.2021 tarihi itibariyle 32 yaşındadır.

Uğur Uzunel Boyu ve Kilosu

Uğur Uzunel 1 metre 80 santimetre uzunluğunda ve 70 kilogram ağırlığındadır.

Ayrıca Bakınız.  Masumlar Apartmanı Gülben Merve Dizdar Kimdir - Nerede Yaşıyor

Masumlar Apartmanı Esat Evi Nerede?- Uğur Uzunel Evi Nerede?

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyicilerin en çok ilgisini çeken mekanlardan birisi de Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel’in evi. Yüksek duvarları, metal kapıları ve ihtişamlı yapısıyla herkesin hayallerini süsleyen ev nerede?

Tam olarak konuya ilişkin bir açıklama olmasa bile Beyoğlunda bulunan bir daire olduğu düşünülüyor.

 

 



Cevap bırakın