Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

ACROBiosystems Firması Faaliyet Alanlar ve Neden Bu Kadar Önemli 2021-2022

ACROBiosystems Firması Faaliyet Alanlar ve Neden Bu Kadar Önemli 2021-2022

Dünyamız ve ülkemiz her geçen gün sanki daha kaotik bir zamana ilerliyor gibi geliyor. Gün geçmiyor ki yeni hastalıkla veya başka bir olumsuzlukla karşılaşmayalım. En son yaşadığımız ve halen yaşamakta olduğumuz Covid-19 salgını da bunların başında geliyor. Doğal olarak salgın düzeyinde yaşandığı için de dünya toplumlarının tamamı tarafından da çok yakından takip ediliyor ve biliniyor. Buna ek olarak başta kanser hastalığı olmak üzere halen tedavi yöntemi bulunamamış onlarca belki yüzlerce hastalıkla araştırmacılar üniversiteler dahil olmak üzere çok sayıda şirkette ve platformda arayışlarını ve AR-GE çalışmalarını sürdürüyor. Bu yazımızda ise bu konuda dünyaya öncülük eden ACROBiosystems firmasından bahsedeceğiz. Nasıl bu kadar başarılılar, hangi alanlarda faaliyetler gerçekleştiriyorlar ve hangi hastalıkların tedavisi için arayış içerisindeler. Gelin hep birlikte bakalım.

ACROBiosystems Firması Faaliyet Alanları
ACROBiosystems Firması Faaliyet Alanları

ACROBiosystems Firması ve Faaliyet Alanları

ACROBiosystems firması kendisini şöyel tanımlıyor.

ACROBiosystems, hedef terapötiklerin (tedavi edici ürün), aşıların ve teşhislerin geliştirilmesini desteklemek için rekombinant proteinlerin ve diğer kritik reaktiflerin geliştirilmesinde rol alan lider üreticilerinden birisidir. Şirket, özellikle ürün tasarımı, kalite kontrol ve çözüm tabanlı desteğe odaklanan uygulama odaklı bir geliştirme stratejisi uygulamaktadır. ACROBiosystems firması ürünlerinin ve hizmetlerinin, ilaç geliştirme alanındaki herkesin daha sezgisel ve akıcı bir sürece sahip olmasını sağladığını da iddia etmektedir.

ACROBiosystems’in kataloğu, insanlardan diğer yaygın türlere kadar hastalıklarla ilişkili biyolojik belirteçlerin ve ilaç hedeflerinin kapsamlı bir listesini içerir. Tüm ürünlerimiz, farmasötik araştırma ve geliştirmenin titiz standartlarını karşılamak için yüksek kalitede ve partiden partiye tutarlılık ile üretilmektedir.

SARS-CoV-2’nin neden olduğu pandemi ile karşı karşıya kalan ACROBiosystems, salgın durumun gelişimini yakından takip ediyor ve gelişimi kolaylaştırmak için SARS-COV-2 antijen proteinlerinin, antikorlarının, kitlerinin ve diğer ilgili ürünlerin gelişimini hızlandırıyor. serolojik testler, terapötik antikorlar ve aşılar.

ACROBiosystems, daha fazla teknik kaynak ve özel hizmetler sağlayarak, eğitim ve iletişim fırsatlarını teşvik ederek, biyo-endüstri topluluğunda işbirlikleri başlatarak ve dinamik küresel ve her niş pazarda işlemleri kolaylaştırarak müşterilerimize daha fazla değer katmak için büyümeye ve uyum sağlamaya devam ediyor.

ACROBiosystems firmasını daha yakından tanımak isterseniz aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız.  2021 Dudak Dolgusu Nedir, Nasıl Yapılır, Fiyatı, Ne Kadar Kalıcı

ACROBiosystems web sitesine ulaşmak için ise https://www.acrobiosystems.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın