Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Berat Albayrak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Berat Albayrak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Berat Albayrak ülkemizin yakın siyasi geçmişinde çok önemli izlere sahip kişilerinden birisi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Erdoğan’la evli olması ve siyasi arenadaki yeri çok önemli. AK parti’de 2015 seçimlerinde milletvekili seçildikten sonra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ve Sonrasında Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptı. Son olarak görevden affını istemesiyle birlikte bakanlık görevinden ayrılan Albayrak’ın kim olduğu ve nerede oturduğu herkesçe merak ediliyor.

Berat Albayrak Kimdir, Eşi, Çocukları, Ailesi, Eğitim Hayatı 2022

Berat Albayrak 21 Şubat 1978 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açıyor. Aslen Trabzonlu olan Berat Albayrak Sadık Bey ve Kıymet Hanımın evladıdır. Berat Albayrak’ın öğrenim hayatının büyük bir bölümü İstanbul’da geçmiştir. Yükseköğrenimi ise lisans düzeyinde İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme alanında tamamladıktan sonra yüksek lisansını tamamlamak üzere 2002 yılında New York’taki Pace Üniversitesi Lubin School of Business üniversitesine gidiyor. Burada finans üzerine yüksek lisansını tamamladıktan sonra doktora eğitimini ülkemizde Kadir Has Üniversitesi bankacılık ve finans bölümünde Elektrik enerjisi üretiminde yenilenebilir enerji kaynakları ve finansmanı: Bir uygulama başlığıyla tamamladı.

Berat Albayrak Kimdir, Eşi, Çocukları, Ailesi, Eğitim Hayatı 2022
Berat Albayrak Kimdir, Eşi, Çocukları, Ailesi, Eğitim Hayatı 2022

Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Erdoğan ile evlidir. Bu evlilikten Ahmet Akif Albayrak, Emine Mahinur Albayrak, Sadık Eymen Albayrak, Hamza Salih Albayrak isimlerinde dört evladı bulunmaktadır.

Berat Albayrak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı yazısında Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın nerede oturduğuna ilişkin bilgiyi köşesinde paylaştı. Yazısında şu ifadelere yer verdi;

“Berat Albayrak Şile yolu üzerindeki evinden, Kısıklı’daki yine korumalı ve genellikle AKP’lilerin oturduğu bir lüks siteye taşındığını öğrendim” diyen Ataklı, “Berat Albayrak’ın eski oturduğu sitedeki evi bir apartman dairesiydi. Yeni taşındığı sitedeki evi ise havuzlu bir villa. Bu arada mahrem dedikodulara meraklı olanlar için de belirteyim, Berat Albayrak bakanlığı bırakıp kayıplara karıştığı günden beri eşi ve çocuklarıyla beraber. Şimdi taşındığı villaya da birlikte yerleştiler”

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Berat_Albayrak

Ayrıca Bakınız.  Müge Anlının evi nerede? Nerede oturuyor?

Berat Albayrak ülkemizin önde gelen isimlerinden birisidir. Bu nedenle hayatına ve yaşadığı yere ilişkin net ve detay bilgi vermek doğru olmadığı gibi daha kontrollü davranmak önemlidir.



Cevap bırakın