Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022

Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021-2022

Barış Arduç ve Gupse Özay Türkiye’nin en popüler çiftlerinden birisi. Barış Arduç son olarak TRT ‘de yayınlanan Büyük Uyanış Selçuklu dizisinde rol almış ve buradan da 2021 – 2022 sezonunda yayınlanacak olan Alparslan dizisine geçiş yapmıştı. Gupse Özay ise canlandırdığı karakterler, jest ve mimikleri, muhteşem esprileri, kendisiyle barışık tutumuyla birçok izleyici tarafından yakından takip ediliyor. Baruş Arduç ve Gupse Özay’ın evlenmeleri ise birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Barış Arduç ve Gupse Özay Şimdilerde yeni bir evlat sahibi olan çift için Barış Arduç Gupse Özay boşandı mı gibi çok sayıda anlamsız konular da konuşuluyor. Bu dedikodular altında kendilerine mutlu bir yuva kuran Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede, Nerede Oturuyor, Nerede Yaşıyor? konusu da birçok okuyucu ve oyuncuların hayranları tarafından aranıyor. Biz de bu yazımızda size bu soruların yanıtlarını vermeye çalışacağız?

Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021 2022
Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021 2022

Barış Arduç Gupse Özay Evi Nerede?

Ekim ayından itibaren ev arayışında olan Barış Arduç- Gupse Özay çifti sonunda mutlu sona ulaştı.

Akşam’dan Recep Aslan’ın haberine göre; çift Türkan Şoray, Engin Altan Düzyatan, Arda Turan ve Şahan Gökbakar gibi birçok ünlü ismin ikamet ettiği ‘Çubuklu Vadi Evleri’nden lüks bir villa satın aldı.

Geçtiğimiz günlerde yeni evlerine taşınan ünlü çift villalarının dekorasyonu için yakın arkadaşlarıyla anlaştı. Gupse Özay ile Barış Arduç yeni evlerinin çevresinde sık sık yürüyüş yapıyor.

Ayrıca Bakınız.  Hadise'nin evi nerede? Nerede oturuyor?

Barış Arduç Gupse Özay Nerede Oturuyor

2014 yılından bu yana aşk yaşayan Gupse Özay – Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları’nda oturacak.

Günaydın’dan Bülent Cankurt’un haberine göre; sürekli ‘Ne zaman evlenecekler?’ sorularına maruz kalan Barış Arduç ile Gupse Özay, Beykoz Konakları’ndan ev satın aldı.

Barış Arduç Gupse Özay Nerede Yaşıyor

2 yılda 6 kere evini taşıyan Özay, her evinin Arduç’un hayranları tarafından bulunmasından dert yandı. Barış Arduç ve Gupse Özay çifti çözümü evini Boğaz’da yoğun güvenlikli bir siteye taşımakta buldu.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Bar%C4%B1%C5%9F_Ardu%C3%A7

Gupse Özay Barış Arduç Çocukları Doğdu Mu?



Cevap bırakın