Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Squid Games Şekeri Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır Netflix 2021-2022

Squid Games Şekeri Tarifi Yapılışı Nasıl Yapılır Netflix 2021-2022

Netflix dünyanın en popüler dijital platformlarından birisi. Son dönemde popülaritesini artıran dijital platformda yayınlanan dizi ve filmler tüm dünyayı ve ülkemizdeki izleyicilerini etkisi altına alıyor. Yayınlanan programlardaki karakterler, konular, oyuncular, oyuncuların giydiği kıyafetler, programların çekildiği mekanlar gibi çok sayıda başlık izleyicilerin ilgisini çekiyor. Squid Games ise Netflix’in son dönemdeki en popüler programlarından birisi. 1. sezonunun yayınlandığı Squid Games dizisinde izleyicilerin en çok ilgisini çekenlerden birisi de oyuncuların dizide oynadıkları şeker kalıbı oyunu. Bu yazımızda squid games şekeri nasıl yapılır ondan bahsedeceğiz. Hepinize iyi okumalar.

Netflix Squid Games Dizisi Konusu Nedir?

Squid Games, maddi zorluklar içerisinde mücadele eden, borç batağındaki insanların çocuk oyunları oynayarak 45,6 milyar won para ödülü için mücadele etmesini anlatıyor. Büyük para ödülünü alabilmek için 456 insan, canları pahasına yarışıyorlar. Yarışmalar çocuk oyunlarından oluşsa da, kaybeden eleniyor ve elenme ölüm ile oluyor.

Büyük para ödülünü kazanmak isteyen 456 kişi, ilk oyundan sonra öldürülen onlarca insanı gördükleri halde canları pahasına oynamaya devam ediyorlar. Şeker kalıbı oyununda ise yarışmacılara kutular içerisinde şekilli şekerler veriyorlar. Şekilleri, belirli bir süre içerisinde şekeri kırmadan çıkarmaları isteniyor. Kıran kişiler ise teker teker öldürülüyor.

Squid Games Şekeri Tarifi
Squid Games Şekeri Tarifi

Squid Games Şekeri Tarifi

  • 5 yemek kaşığı şeker
  • ½ silme çay kaşığı karbonat

Squid Games Şekeri Yapılışı;

  • Şekeri tavaya alın ve altını açın. Şeker eriyene kadar herhangi bir kaşıkla karıştırmayın, tavayı hareket ettirerek ısıyı eşitleyebilirsiniz.
  • Şeker eridiğinde bir spatula yardımı ile karıştırın ve karbonatı ilave edin.
  • Karıştırdıktan sonra yağlı kağıt üzerine yuvarlaklar halinde dökün.
  • Düz bir bardak altıyla çok bastırmadan şekerlerin üzerini düzleyin.
  • Kurabiye kalıpları ile üzerine şekil verin ve soğumasını bekleyin. Afiyet olsun.
Ayrıca Bakınız.  2021 Muhteşem Mangallık Tavuk Sosu Tarifi - Mangallık Tavuk Soslama

Squid Games Netflix resmi sitesine ulaşmak için https://www.netflix.com/tr-en/title/81040344 adresini ziyaret ediniz.



Cevap bırakın