Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Erbakan Malkoç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Erbakan Malkoç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Erbakan Alkoç bugünkü başarılarıyla ülkemizde ve dünyada ses getirmesine rağmen aslında o da bizden hiç farklı birisi değil. Daha doğrusu o da aramızdan birisi. Çiftçi anne ve babanın çocuğu olarak Ardahan’ın bir köyünde dünyaya gelen Erbakan Malkoç kalabalık bir ailenin çocuğu. İlk çocukluk dönemi çok büyük ekonomik zorluklarla ve kısıtlı imkanlarla geçirmiştir. Tam bir başarı hikayesi olan yaşantısına baktığınızda bu başarıyı hiçte kolay elde etmediğini görüyorsunuz. Bu kısıtlara rağmen okulda akademik başarısıyla öne çıkan Malkoç yüksek skorlarla okuldan mezun olmuştur. Başarının sadece tek başına akademik başarıyla ilişkili olmadığının en önemli örneklerinden olan Erbakan Malkoç aynı zamanda kara kuşak güreşlerinde Türkiye şampiyonu olmuştu.

Erbakan Malkoç’un hayatı filmlere konu olacak nitelikte. Hayallerinin tam peşine düşeceği sırada 3 ay içerisinde annesini, babasını ve ablasını kaybetti. Dünyası bir anda yıkılan Erbakan Malkoç, İstanbul’a abilerinin yanına taşındı. Abisine otomobil tamirhanesinde çırak olmak istediği söyleyen Erbakan Malkoç, Yeşilyurt’ta çalışmaya başladı.

Erbakan Malkoç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Erbakan Malkoç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Erbakan Malkoç Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Tamirhane’nin ustası ilk olarak parasız çalışacağını söyleyince tepki gösterdi. Abisine “bana bir boya “sandığı yaptır. Bak ben nasıl para kazanırım” diyen Erbakan Malkoç, abisinden şöyle yanıt aldı “Oğlum sen otomobili duyunca gözlerinin içi parlıyor, ben senin boynuna boya sandığını asmam” sözünü duyunca etkilendi ve işe başladı. Parasız çalışmanın zorluğuyla ne yemek yiyebiliyordu ne de eve gitmek için otobüse binemiyordu. İşe başladıktan 6 ay sonra mucitlik ruhunu fark edince Erbakan Malkoç, özgüven kazanmaya başlamıştı. Daha sonra çalışırken yaptığı bir hata sonucu ustası iş yerinden kovdu.

Ayrıca Bakınız.  Duygu Köseoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Bu sefer farklı bir yere giden Erbakan Malkoç, 15 yaşında kendi atölyesine sahip olmuştu. O dönemde söylediği sözlerine inanmayan kişilere 2014 yılında kazandığı Best Car Design Technology In The World (Dünyada otomobile uygulanacak en iyi teknoloji üreten ve uygulayan firma ve insan) ödülü ile cevap verdi. Kariyerine başarıları sayesinde birçok ödül sığdıran Erbakan Malkoç, dünyanın önde gelen markalarına işleriyle merak uyandırdı. 163 ülkeye DizaynVIP adını duyuran Erbakan Malkoç, firmaların ürettiği aracı değiştirip tekrardan kendilerine satmaktadır.

Erbakan Malkoç’un nerede yaşadığı bilinmemekle birlikte işi gereğince İstanbul’da ve yurtdışında yaşadığı biliniyor.

Daha fazla Bilgelik için Aplikasyonumuzu indirebilirsiniz. İndirmek için simgeye tıklayınız.



Cevap bırakın