Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Fatih Portakal Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Fatih Portakal Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Fatih Portakal Türk televizyonculuğunun son dönemlerde en etkili habercilerinden biraz daha teknik ifadeyle anchorman’lerinden birisi. Fox TV anahaber bültenini sunan Fatih Portakal. Türk televizyonculuk ve haberciliğine yeni bir vizyon oluşturdu. Eleştirel bir bakış açısıyla ana akım medyanın tutumundan biraz daha farklı bir bakış açısıyla habercilik yapan Portakal haber bültenini sunma biçimiyle birlikte birçok haber bülteninin sunuş biçimini de değiştirmiş oldu.

Fatih Portakal uzun bir süre Fox TV ana haber bültenini sunmasıyla kendisine de yoğun bir kitle kazanan Portakal çoğu zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da eleştirileriyle karşılaştı. Fatih Portakal adına tüm süreçler iyi ilerlerken hiç kimsenin de beklemediği bir zamanda emekliliğe ayrıldığını duyurdu. Bu durum aslında Portakal’ı sadece ekranlardan uzaklaştırdı. Bunun dışında takipçileri Fatih Portakal’ın emeklilik hayatını, nerede yaşadığını, oturduğunu ve evinin nerede olduğunu merak etmeye devam ediyor.

Fatih Portakal Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Fatih Portakal Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Fatih Portakal Hangi Şehirde Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Fatih Portakal emekli olduktan sonra aslında biraz da inzivaya çekilmek istediğini açıkladı. Bunun birçok nedeni olsa da galiba en etkili nedenlerinden birisi ülkemizin ve tüm dünyanın içerisinde bulunduğu koronavirüs salgını. Kendisi ve ailesi için daha korunaklı bir hayat tercih eden Fatih Portakal’ın bu tercihi eşini de doğal olarak etkiledi. İstanbul’da faaliyet gösteren bir firmanın üst düzey yöneticisi olarak çalışan Fatih Portakal’ın eşi Armağan Portakal’da emekli oldu. Çift tercihlerini birçok ünlünün olduğu gibi İzmir’den yana kullandı. Emeklilik yaşantılarını İzmir’in Sererihisar ilçesinde sürdüreceklerini duyuran Portakal ailesi yaşamlarının bundan sonraki bölümünde çiftçilikle uğraşacaklarını da açıkladılar.

Ayrıca Bakınız.  Linet'in evi nerede? Bay Yanlış Linet'in evi

Fatih Portakal ve eşinin bu kararı galiba ülkemizde ki milyonların hayali olsa gerek.

Fatih Portakal hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Fatih_Portakal adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın