Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Gaziantep iş ilanları 2020

Genel olarak part time çalışmak gibi algılanan günlük iş ilanları kavramı aslını söylemek gerekirse bundan çok daha farklıdır. Part time çalışmada, çalışma saatiniz haftalık olarak belirlidir ve bu saati aşamazsınız. Lakin günlük iş olanaklarında yalnızca tek bir gün çalışabileceğiniz gibi, isterseniz haftanın her günü çalışıp, toplamda yalnızca bir hafta çalışacağınız bir işte olabilir. Yani günlük işlerde bağlayıcılık daha azdır ve çok daha serbesttirler.
Peki günlük iş olarak yapabileceğiniz işler nelerdir?
Anketör
En çok karşınıza çıkan iş ilanlarından biri anketörlük. Genel olarak talebeler tarafından çok daha büyük tercih ediliyor. Bunun nedeni ise anketörler saatlik uğraştığı için talebelerin ders programlarına göre kendilerini ayarlamalarının daha kolay olması denebilir. Özellikle de seçim döneminin yaklaştığı şu aylarda anketör ilanları çok daha büyük artmış durumda.
Animatör
Günlük iş olarak yapabileceğiniz keyifli işlerden biri de animatörlük. Nerelerde görev alabileceğinize gelecek olursak, doğum günleri, festivaller gibi alanlarda palyaço olabilir. Market, butik gibi mağaza açılışlarında maskot olarak çalışabilirsiniz.
Fuar – Organizasyon Görevlisi
Tertip edilen fuarlarda, etkinik ve organizasyonlarda yer almak çoğu genç tarafından tercih edilen bir iş. Bu tür yerlerde çalışan olarak yer almanın güzel yanı ise içinde yer aldığınuz fuar alanına ya da etkinliğe katılmış oluyorsunuz. Bir diğer avantajı da, bu gibi etkinliklerde kendinize iyi bir network edinebilme şansınızın çok yüksek olması.
Cast Ajans İşleri
Eğer oyuncu, manken, figüran olmak istiyorsanız ya da bu işleri yapmak size keyifli geliyorsa tercih edebileceğiniz bir diğer iş alanı da cast ajanslarıdır. Burada dikkat etmeniz gereken kaliteli bir ajansla çalışmak.
Kılavuzluk
Eğer yaşadığınız bölge ile ilgili bilgilerinize güveniyorsanız, buraya gelen bireylere klavuzluk yapabilir. Yer aldığınuz bölgeyi gezdirebilirsiniz. Günlük iş olarak yapabileceğiniz bu hizmeti, özellikle turistik yerlerde yaşıyorsanız çok daha kolay verebilirsiniz.
Temizlik
Temizlik yaygın olarak anılan bazı zaman bu sebeple halk arasında gündelikçi olarak da geçen bir günlük iştir. Genel olarak gençlere kıyasla biraz daha orta yaş grubundaki bireyler tarafından tercih edilir. Ama bunun da kendine göre çeşitleri vardır. Dilerseniz günlük ev temizliğine gidebilir, ya da ofis ve iş yerlerini tercih edebilirsiniz. Bazı zaman kendi içinizde oluşturduğunuz, günlük çalışacak ufak bir ekiple inşaat sonrası temizlik gibi biraz daha ağır konularda da işler uygulayabilirsiniz.
Nedimelik
Özellikle son günlerde yükselen ve iş halini alan bir kavram nedimelik. Günlük iş olarak yapılabilmesi yönünden da birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Tam anlamıyla nedir bu derseniz; kına ve düğün organizasyonlarında geline yardımcı olan, gelen konuklar için ufak gösteri ve eğlenceler düzenleyen kızlara nedimeler deniliyor. Eğer gündüzleri müsait değilseniz ve akşam çalışmak sizin için daha uygunsa, sizde bu iş olanağını değerlendirebilirsiniz.
Günlük iş olanakları tabi ki yalnızca bunlarla sınırlı değil, ister kılavuzluk gibi kendi olanaklarınızla işler yapabilir. Ya da ilanları yayınlayan firmalar aracılığıyla sizde günlük çalışmaya başlayabilir ve kendinize ek gelir kazanabilirsiniz.
Gaziantepilanlari.net Türkiye iş kurumu 4904 sayılı izin belgesi ile faaliyet göz önüne sermektedir.
Sizde hemen Gaziantep iş ilanlarının tümünü görmek için

Gaziantep iş İlanları

Ayrıca Bakınız.  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Gaziantep iş ilanları 2020

Gaziantep Fabrika Is İlanları

Gaziantep Is ilanları Bay

Gaziantep Şoför iş İlanları

Gaziantep iş ilanları Bayan

Gaziantep iş ilanları BAYAN Çay ve TEMİZLİK

Gaziantep Hastane iş ilanları



Cevap bırakın