Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Kıvanç Tatlıtuğ ülkemizin son dönemde yetiştirdiği en önemli aktörlerden birisi. Televizyon oyunculuğu, modellik ve reklam oyunculuğu ile televizyon ekranlarında uzun süredir yer bulan Tatlıtuğ yaşantısı ile de çok sayıda kişi ve hayranı tarafından takip ediliyor. Hayatını 19 Şubat 2016 Başak Dizer’le birleştiren Tatlıtuğ’un yaşamı da bu evlilikle büyük bir değişim gerçekleştirdi. Çok sayıda ünlüye ev sahipliği yapmış Adana’da 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Aktörün ülkemiz tarafından fark edilmesi ve tanınması 2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasında aldığı birincilik derecesiyle gerçekleşiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022
Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Kıvanç Tatlıtuğ Erdem ve Nurten Tatlıtuğ’un çocukları olarak Adana’da dünyaya gelmesine rağmen aslında bir tarafıyla da Avrupalı. Çünkü babası Erdem Bey Arnavut ve Boşnak kökenli annesi Nurten Hanım ise Edirnelidir. Tatlıtuğ’un bilinmeyen bir özelliği ise çok iyi bir basketbol oyuncusu olmak. Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi ülkemizin en büyük kulüplerinde basketbol oyunculuğu yapan Tatlıtuğ ilk oyunculuk deneyimini Gümüş isimli dizide aldığı Mehmet rolüyle gerçekleştiriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor
Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor

Kıvanç Tatlıtuğ Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Kıvanç Tatlıtuğ bekarlık döneminde doğaya ve hayvanlara olan tutkusu nedeniyle doğayla iç içe evleri tercih ediyordu. Bu tercih Başak Dizer ile evlenmesinden sonra bu tutkusundan vazgeçmedi ve iki köpeği, kedisi ve kuşlarıyla birlikte Kemerburgaz’da dubleks bir villada yaşamayı tercih ediyorlar. Bu tercihteki bir diğer neden ise ülkemizin ve tüm dünyanın halen etkisi altında olduğu koronavirüs salgını.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Nurten Tatlıtuğ işleri nedeniyle İstanbul’da yaşamak zorundalar. Kıvanç Tatlıtuğ’un iş yaşantısının ve rol aldığı projelerin birçoğunun İstanbul’da olması bu zorunluluğu ortaya çıkarıyor. Çift Kemerburgaz’daki evlerinin dışında ülkemizin en önemli aktristlerinden Demet Akbağ’ın Bebek Ayşe Sultan Korusu’ndaki evini kiralamıştı. Boğaz manzaralı evi, nikah öncesi, iki ay süren bir tadilatla zevklerine ve ihtiyaçlarına göre dayayıp döşeyen çiftin adres değiştirdiğini de ilk benden öğrenin! Ünlü çift, yaklaşık dört ay önce Bebek’ten Kemerburgaz’a taşınmış.

Ayrıca Bakınız.  Buket Aydın Evi Nerede Oturuyor, Kimdir, Yaşı, Evli Mi, Nereli

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1van%C3%A7_Tatl%C4%B1tu%C4%9F adresini ziyarete edebilirsiniz.



Cevap bırakın