Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Seren Serengil Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Seren Serengil Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Seren Serengil deyince aslında ülkemizde birçok kişinin aklına kendisinden önce ünlü sinema oyuncusu Babası Rahmetli Öztürk Serengil ve son dönemde kilolarından duyduğu rahatsızlıktan dolayı yaptırdığı mide ameliyatı ve sonrasında yaşadığı sağlık problemleri geliyor. Seren Serengil Öztürk Serengil ve Nevin Teoman’ın kızları olarak 6 Nisan 1971 dünyaya gözlerini açıyor. Hayat onun için meşhur bir babanın olarak dünyaya gelmenin avantajlarını sunarken birden hayatında anne ve babasının 4 yaşında boşanmasıyla birlikte yeni bir dönem başlıyor. Ayrılık sonrası annesinin yanında hayatını sürdüren Seren Serengil’in öğrenim hayatı İstanbul’da Yıldız Kolejinde ve sonrasında Londra‘da, sonrada İsviçre’nin Montrö kentinde ekonomi öğrenimi ile devam etti. İlk çocukluk döneminde annesi bale ve sanat eğitimine önem verdi. Seren Serengil 16 yaşına geldiğinde artık sahnelerde boy göstermeye başladı.

Seren Serengil Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Seren Serengil Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Seren Serengil Kimdir? Eşleri? Televizyon Programları

Sanat yaşantısında İbrahim Tatlıses ile yolları kesişti ve aynı sahneyi paylaştılar. Emrah ile ortak projeleri de toplum tarafından beğenildi. Televizyonculuk hayatı ise TGRT’de yaptığı Türkiye’nin de ilk evlilik programı ile gerçekleşti. Üç yıl süren program çok ilgi gördü. Çalkantılı ve uzun süren çocukluk ve gençlik dönemini kaleme aldığı “Nefret” kitabını yayımladı. Biraz da geçmişiyle yüzleştiği kitabında hayatına dair bilinmeyenlerini paylaştı. Özel yaşantısı da çalkantılı geçen Seren Serengil 4 evlilik yaşadı. Evlilikleri sırasıyla Ozan Kaçmaz, Cengiz İmren, Musa Aytun ve Yaşar İpek gerçekleşti.

Seren Serengil Nerede Oturuyor
Seren Serengil Nerede Oturuyor

Seren Serengil Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Seren Serengil ailesinden büyük bir servete sahip. Kendisi de işinde çok başarılı olan Serengil İstanbul Beykoz’da muhteşem bir evde yaşıyor. Aslında ev demek biraz haksızlık olur “malikane” daha da uygun gibi. Çok sayıda köpeği olduğu bilinen Serengil evinin dekorasyonunu ve düzenlemesini de köpekleri için yapmış. Aynı zamanda evin her yerinde sanatçının dokunuşları görülüyor. Evini beyaz saray olarak isimlendiren Serengil’in mobilya ve duvar renklerinde tercih ettiği renk ise “beyaz”.

Ayrıca Bakınız.  Neslihan Atagül evi nerede? Nerede oturuyor?

Seren Serengil hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Seren_Serengil adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın