Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Mail – E-Posta Okuyarak Nasıl Para Kazanılır? Para Kazanmak İster Misiniz 2022 – 2023

Mail – E-Posta Okuyarak Nasıl Para Kazanılır? Para Kazanmak İster Misiniz?

Mail – E-posta dijitalleşen dünyanın hayatımıza soktuğu en etkili iletişim araçlarından bir tanesi. Birçok kişi açısından çok sevimli  bulunmasa bile iş yaşantısının ve paylaşımın en etkili araçları arasında çoktan yerini aldı. Günlük rutinlerimiz arasında da artık e-posta hesaplarımızı kontrol etmek ve gelen bildirimler üzerinden okumalar yapıp, içeriğine uygun planlamak var. Ellerimizde bulunan akıllı cihazlar ile aynı anda çok sayıda e-posta hesabını kontrol ediyor ve anlık olarak gelen bildirimleri takip ediyoruz.

Mail – E-posta dijital posta olarak tanımlanan bir araç. Geçmişte beyaz, estetik zarfların içerisine koyduğumuz bizi anlatan ve karşıdaki ile iletişimimizi sağlayan nostaljik zarf ve mektubun yerini çoktan aldı. Fakat halen bazı kullanıcılar biraz nostalji olması, biraz da kalıcı olması nedeniyle mektup yazmayı tercih ediyor. Dokunmak, yazılanı ele alıp okumak halen birçok kişi için cazip görünen bir yöntem. Peki hayatımızda her geçen yerini daha da sabitleyen ve etkisi açısından gücünü artıran e-posta – mail sadece iletişim için mi kullanılır? Acaba mail – e-posta okuyarak para kazanmak mümkün müdür? Bunun için ne yapılmalıdır? Gelin hep birlikte bakalım.

Mail - E-Posta Para Kazanmak İster Misiniz
Mail – E-Posta Para Kazanmak İster Misiniz

Teknolojinin gelişmesi yeni reklam modellerini ve tanıtım araçlarını da yanında getiriyor. Çok sayıda teknoloji firması yeni reklam modelleri üzerinde kafa yorarken aynı zamanda birçok ticari kuruluşta bu yeni teknolojileri kullanmayı tercih ediyor. Mail – E-posta aracılığıyla reklamları iletmek ve kullanıcıları bu araçlar ile yeni ürünleri buluşturmak artık sıklıkla tercih edilen bir yöntem.

Ayrıca Bakınız.  Amazon AWS Web Services Sanal Sunucu W3 S3 Nedir 2021-2022

Dünya genelinde yapılan araştırmalar ise e-posta okuma oranının çok düşük olduğunu ortalama%1 ile %5 arasında değişen oranlarda e-posta okunduğunu ortaya koyuyor. Hal böyle olunca da mail reklamcılığını daha görünür  hale getirmek, daha detaylı demografik ve kişisel bilgiyi toplamak amacıyla reklam firmaları e-posta okunmasını cazip hale getirme çabası içerisine geriyor. Tabi bu çaba sizin için bir fırsat doğuruyor. Siz de aşağıda bağlantıları bulunan web siteleri üzerinden e-posta okuyarak veya sizinle paylaşılan formları doldurarak, üzerinize tanımlanan görevleri yerine getirerek oturduğunuz yerden pasif gelir elde edebilirsiniz. Gelin şimdi hangi web siteleri aracılığıyla e-posta okuyabileceğinize ve para kazanabileceğinize bakalım.

Mail – E-Posta Para Kazanmak İster Misiniz?

1. http://paisalive.com

Gelen her mail için belli başlı okuma talimatları bulunur. Platformda, günlük 50 mail okuma limiti bulunur. Günde 50 mail okuyarak ortalama 3-5 dolar arası ücret kazanırsınız.

2.  http://Cash4offers.com
Altın üye olduğunuz takdirde ortalama 3 gün içerisinde ödemelerinizi alırsınız. Bu sitede para kazanmak için E-postaları okumak, Anketlere katılmak, Teklifleri tamamlamak ve denemek, Online oyunlar oynamak, Siteyi arkadaşlarınıza tavsiye etmek.

3. http://inboxdollars.com
ABC News ve Yahoo gibi kurumlarla çalışan ve mail okuyarak para kazandıran siteler içerisinde neredeyse en iyisidir. Sitede her okuduğunuz mail için alacağınız ödeme 1 dolardır. Ödeme alabilmeniz için hesabınızda 30 Dolar birikmesi zorunludur.

4. http://vindale.com
Tamamladığınız her anket için 15 dolara kadar ödeme alma şansınız var. Aynı zamanda özel bağlantınız aracılığıyla kaydolan her arkadaşınız için 5 dolar tavsiye bonusu alacaksınız.

E-posta mail hakkında daha detaylı bilgi almak, teknolojik olarak arka planda ne olduğunu bir e-postanın nasıl alınıp gönderildiğini bu sırada çalışan protokollerin neler olduğunu, cihazlarınızda eposta alıp göndermek için ne tür bir yapılandırmaya gereksiniminiz olduğunu öğrenmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/E-posta adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız.  Android'den iPhone'a fotoğraf aktarma



Cevap bırakın