Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Nihat Hatipoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Nihat Hatipoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Nihat Hatipoğlu ülkemizin son dönemde gündeminde yer alan din adamı ve aynı zamanda akademisyenlerinden birisi. Yaptığı televizyon programlarıyla ülkemizde hatırı sayılır bir kitleye ulaşan ve etkileyen Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atama kararıyla Rektör olarak görevlendirildi. Aslen Diyarbakırlı olan Hatipoğlu ilk çocukluk ve okul dönemlerini Siirt ve Malatya’da tamamladı. Daha sonra İmam Hatip Lisesi’ni Uşak’ta tamamladı. Lisans öğrenimini Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden olan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladıktan sonra lisansüstü öğrenimini de aynı üniversitede tamamladı. Hatipoğlu 2017 yılında Yükseköğretim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştır. Rektörlük hayatı ise 2019 yılında başlamıştır.

Nihat Hatipoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Nihat Hatipoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Hatipoğlu’nu bu kadar popüler yapan ise akademik kimliğinden ziyade televizyon kanallarında yapmış olduğu televizyon programları. Televizyon programları ülkemizde birçok ulusal kanalda yayınlandı. Son olarak ATV’de yaptığı programla çok geniş bir kitleye ulaşan Hatipoğlu’nun popülaritesini artıran özelliklerinden birisi de üslubu. Nihat Hatipoğlu kendisine yöneltilen soruları büyük bir naiflikle karşılayıp en uygun şekliyle yanıtlamaya çalışıyor. Aynı zamanda bu üslubu ile gönülleri de fethediyor. Peki Nihat Hatipoğlu nerede oturuyor, evi nerede ve nerede yaşıyor?

Nihat Hatipoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne atanmadan önce Ankara Keçiören’de ikamet ediyordu. Rektör olarak görevlendirilmesinden sonra Gaziantep’e taşınan Hatipoğlu aynı zamanda iş nedeniyle de sıkça seyahat ediyor. Bunlara ek olarak televizyon kanallarında yaptığı programlar nedeniyle de televizyon kanallarının yer aldığı İstanbul’da da hayatının büyük bir bölümünü sürdürüyor.

Ayrıca Bakınız.  Şahangiller evi nerede? Nerede oturuyor?

Nihat Hatipoğlu bir televizyon kanalına evinin kapılarını açmış ve yaşantısına ilişkin ev ortamını paylaşmıştı. Videoya aşağıda ulaşabilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu Sosyal Medya Hesapları

Twitter: https://twitter.com/nihatipoglu

Instagram: https://www.instagram.com/nihathatipoglu

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRbQ4uJL8g4qRuuVrfuc-uA

FaceBook: https://www.facebook.com/nihatipoglu

Nihat Hatipoğlu’na Nasıl Ulaşabilirim?

Nihat Hatipoğlu ile çok sayıda kişi iletişim kurmak istiyor. Nihat Hatipoğlu’na ulaşmak ve soru sormak için programına bağlanmayı deneyebileceğiniz gibi aşağıdaki sosyal medya hesaplarını takip ederek ve bu hesaplar üzerinden ileti göndererek de kendisine ulaşma olanağı bulabilirsiniz. Doğal olarak rektörlük makamı ve diğer işlerinin getirdiği yoğunluk nedeniyle sorularınıza yanıt veremese bile asistanlarının bu konularla ilgili gerekli çalışmayı yürüttüğünü de düşünüyoruz. Hepinizin sorularının yanıtlarına ulaşmasını diliyoruz.

Daha fazla Bilgelik için Aplikasyonumuzu indirebilirsiniz. İndirmek için simgeye tıklayınız.



Cevap bırakın