Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Show TV Yalancı Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 – 2022

Show TV Yalancı Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 – 2022

2021-2022 sezonu tüm televizyon kanalları için büyük bir şölen kıvamında başlıyor. Yaz döneminin girmesiyle yayın hayatını sürdüren televizyon dizileri yaz aylarında izleyici sayısının ve buna bağlı reklam giderlerinin azalmasıyla birlikte yayınlarına ara vermiş ve tatile girmişti. Eylül ayı ile birlikte televizyon kanalları ve diziler için yeni sezon başlayacak ve Türkiye’de yayın yapan başta TRT Kanaları, Fox TV, Show TV, Kanal D, Star TV, TV 8, ATV, Kanal 7 gibi televizyon kanalları ara verdikleri dizilerin yeni sezonlarını yayına alacak. Bunlara ek olarak yeni diziler de yayın hayatına başlayacak. Bu yazımızda Show TV Yalancı Nerede Çekiliyor, Yalancı Nerede Çekiliyor, Yalancı Oyuncuları Kim sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Show TV Yalancı Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 2022
Show TV Yalancı Nerede Çekiliyor Oyuncuları Kim Konusu 2021 2022

Show TV Yalancı Dizisi Nerede Çekiliyor

Yalancı Dizisi tanıtımının yapıldığı günden beri birçok kişinin ilgisini çekti. Yayınlanan ilk fragmanı ile inanılmaz bir kitleye ulaşan yalancı dizisi sosyal medya da gündem olmayı başardı. Yalancı Sundance – itv ortak yapımı İngiliz dizisi Liar dan uyarlama olarak çekiliyor. Daha öncesinde İtalya, Fransa, Almanya, Hindistan, Malezya gibi ülkelerde de gösterilen ve uyarlanan dizinin Türkiye’de çok geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor. Dizinin Yönetmenliğini Hülya Gezer yaparken Senaryosu ise daha önce birçok diziyi kaleme alan Yazıhane ekibi tarafından yazılacak ve uyarlanacak. Yalancı Dizisi’nin ilk teaserının yayınlanmasına rağmen nerede çekildiğine ilişkin halen bir bilgi bulunmuyor.

Ayrıca Bakınız.  Perşembe Günü Okunacak En Tesirli Dua
Show TV Yalancı Oyuncuları
Show TV Yalancı Oyuncuları

Yalancı Oyuncuları Kim

Show TV’de yayınlanacak olan ve yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Yalancı Dizisi Konusu Ne?

İki taraf tek doğru! sloganı ile çıkan dizinin konusu ise şöyle;

Deniz zeki Burçin Tezrioğlu, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir Salih Bademci ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

Deniz zeki Burçin Terzioğlu Kimdir?

Burçin Terzioğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde (MSM) Aktör Stüdyo – Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan “Yolcu” şarkısının klibinde oynamıştır.

Kadın İsterse dizisindeki “Demet” rolüyle parlamıştır. Fırtına dizisinde “Zeynep” karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014’te boşandılar. Ezel’de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Merhamet dizisinde “Deniz” karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs’ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. 2015’ten 2017’ye kadar Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül Çilingir (Umman) karakteri ile başrol oynadı. Ayrıca Poyraz Karayel dizisinde tanıştığı, İlker Kaleli ile aşk yaşadı ve 2018’de ayrıldı.

Ayrıca Bakınız.  Kur'an-ı Kerim'de Geçen Başlıca Emirler

2018-2020 yılları arasında Netflix’ın ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız’da “Rüya Erdem” rolünü canlandırdı. 2019 yılında ise Fox Tv’de yayınlanan dönem dizisi Kurşun’da başrol olarak yer alıp gazeteci “Leyla Devrim” karakterini canlandırdı. Aynı yıl içerisinde Güzelliğin Portresi adlı filmde “Nisan” rolünü oynadı.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Bur%C3%A7in_Terzio%C4%9Flu

Mehmet Emir Salih Bademci Kimdir?

Salih Bademci, Bornova Anadolu Lisesinden ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Serdar Akar’ın Barda filminde ve yine Serdar Akar’ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol aldı. Kanal D’de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde “Akın” karakterini, 2014 yılında ise Kanal D’de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde “Ceyhun” karakterini canlandırdı. 2015 yılı itibarıyla Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde “Sinan Karakaya” karakterini canlandırdı. 20 Ağustos 2015 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evlendi.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Salih_Bademci

Show TV Yalancı Fragman İzle

Dizi konusunda daha detaylı bilgi edinmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Dizi_(televizyon) adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



1 yorum
  1. […] olup ara veren ve yeniden başlayacak dizilerine ek olarak yeni diziler de ekliyor. Son olarak Show TV Yalancı dizisinin duyuran ve ilk fragmanını yayınlayan Show TV şimdi ise İçimizden Biri dizisini […]

Cevap bırakın