Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Sibel Can Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021 – 2022

Sibel Can Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021 – 2022

Sibel Can sanat camiasının belki de her döneminde popülaritesini koruyan ve hayran kitlesine sahip kişilerinden birisi. Yaklaşık 50 yıldır Türkiye’nin gündeminde bulunma başarısı gösteren sanatçı oryantal olarak başladığı sanat yaşantısına sarkıcı, sinema oyuncusu, televizyon programcısı ve sunucu olarak devam ediyor. Son dönemde yaptığı televizyon programıyla da çok sayıda izleyicisini yeniden televizyon ekranına kilitlemeyi başaran Can özel hayatıyla da gündemde kalmayı başarıyor.Hakan Ural’la olan evliliği ve evlatlarıyla dikkatleri üstüne çeken Sibel Can’ın tüm yaşantısı ve hatta nerede yaşadığı da merak konusu oluyor. Bu yazımızda Sibel Can nerede oturuyor, nerede yaşıyor ve evi nerede sorularının yanıtlarını sizlerle paylaşacağız.

Sibel Can Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor
Sibel Can Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Sibel Can Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Sibel Can’ın Beykoz’daki evini görenler hayran kaldı. Takvim’de yer alan habere göre; 9 odası ve 7 banyosu bulunan 1200 metrekare kullanım alanı olan 3 katlı evine geçen sene kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da yapan 50 yaşındaki Sibel Can, sahne almadığı zamanlarda tüm vaktini evinde geçiriyor.

Sibel Can Nerede Yaşıyor
Sibel Can Nerede Yaşıyor

Sibel Can, bu villaya beş yıl önce taşınmaya karar verirken çocuklarını doğa içinde, bahçeli bir evde büyütme fikrinin ağır bastığını anlatıyor bize. Daha önce yaşadıkları Nakkaştepe’deki müstakil ev de aynı mantıkla alınmış. “Orayı da çok seviyorduk ama burada okullarına daha yakınlar. Ayrıca Beykoz bana kendi çocukluğumun geçtiği yerleri hatırlatıyor, seviyorum burayı,” diyor Can. Çocukların okulda olduklarını ve az sonra geleceklerini söylüyor. İşte o zaman onun en mutlu anları başlayacak.

Ayrıca Bakınız.  2021 Baş Belası Psikolog İpek Gümüşçüoğlu İrem Helvacıoğlu Kim, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor, Yaşı Kaç, Evli Mi

Sibel Can, kapıda onları karşılayıp günün özetini almaya bayılıyor çünkü. Evde düzen ve temizlik en önem verdiği konuların başında geliyor Can için. Yemek saatlerinde herkesin evde olması çok önemli. “Ben çalışma hayatımla ev yaşantımı ayırmayı iyi başardım. Sanatçıların yorucu ve tempolu bir hayatı vardır. Ama benim için eve girdiğim andan itibaren huzur başlar. Etrafımdaki çoğu arkadaşımı bambaşka hayatları olan insanlardan seçerim,” diyor Can.

Sibel Can’ın Beykoz’daki Muhteşem Villası

Sibel Can’ın hayatına ilişkin daha detaylı bilgi almak için https://tr.wikipedia.org/wiki/Sibel_Can adresini ziyaret edebilirsiniz.



Cevap bırakın