Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Şükran Kaymak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021-2022

Şükran Kaymak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2021 2022

Şükran Kaymak son dönemin en popüler sosyal medya kullanıcılarından birisi. Kendine has üslubu, tasarımı ve ürettiği tatlı ve yemek tarifi içerikleriyle çok sayıda takipçisi olan Şükran Kaymak hem YouTube hem de Instagram’da çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Şükran Kaymak sahip olduğu bu becerisini aslında biraz da genlerinden alıyor. Emekli bir öğretmenin kızı olan Kaymak özellikle hamur işleri konusunda yetenekli olan annesinden öğrendikleriyle yaptıklarını tanıtmak üzere bir blog açıyor. Bloğunun beklediğinden daha fazla ilgi görmesi paylaşımlarının sosyal medyada çokça paylaşılması sonucunda kendisine olan ilginin artması Şükran Kaymak’ın sosyal medyada kendisi için hesaplar açmasına neden oluyor.

Şükran Kaymak 8 Ağustos 1984’te Ankara’da dünyaya gelmiş. Aslan burcu olan ünlü fenomen nerede oturuyor, nerede yaşıyor, evi nerede sorularının yanıtı ise bu yazımızda.

Şükran Kaymak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Şükran Kaymak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Şükran Kaymak Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Şükran Kaymak sosyal medyada yayınladığı birçok videosunu kendi evinde çekiyor. Bu nedenle de evinin nerede ve nasıl bir evinin olduğu çok fazla kişi tarafından merak ediliyor. Paylaştığı videolarda bahçesi olan bir evde yaşadığı görülen Şükran Kaymak’ın beyaz ağırlıklı bir görünüme sahip büyük bir mutfağı var. Yemek ve pastalarını yaptığı bu mutfak bahçe katında ve direk bahçeye açılıyor.

Şükran Kaymak’ın instagram hesabına ulaşmak için https://www.instagram.com/sukrankaymak

Şükran Kaymak’ın YouTube Kanalına ulaşmak için https://www.youtube.com/channel/UCwXKxugRuz8_FFSY-PLuzFQ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

Ayrıca Bakınız.  Masumiyet Dizisi Ela Kimdir - Evi Nerede - Nerede Yaşıyor - Kaç Yaşında


Cevap bırakın